Introductie in management / Druk 3

over plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen

Voorzijde
Inkijkexemplaar
50,95
Met 5% studentenkorting
Voor 48,40 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001876913
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Peter Thuis
Druk: 3
Pagina's: 215
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Management & bedrijfskunde Management: inleidingen
NUR: Management algemeen

Introductie in management biedt een toegankelijke eerste kennismaking met dit vakgebied. Het compacte studieboek leidt je door de theorie aan de hand van managementvaardigheden: plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen.

Waarom kiezen voor Introductie in management?

* Prettig toegankelijke inleiding in het vakgebied;

* compact en helder geschreven;

* met zeer herkenbare voorbeelden uit de praktijk.

Introductie in management geeft een overzicht van de belangrijkste basisbegrippen van Management en Organisatie. Door het aansprekende beeldmateriaal, de herkenbare voorbeelden en de heldere schrijfstijl is dit een prettige eerste kennismaking met het vakgebied. De actuele cases belichten de praktijk en zijn gebaseerd op ervaringen van afgestudeerden in het werkveld. Introductie in management is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de derde editie van Introductie in management?

In deze derde editie is er meer aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast is de theorie over kwaliteitsmanagement verbeterd. De voorbeelden en artikelen zijn volledig geactualiseerd en het boek heeft een overzichtelijkere opmaak gekregen.

Online ondersteuning

Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier toetsen met feedback, studieadvies, een begrippentrainer en -test, uitwerkingen en antwoorden, figuren en handige weblinks. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Lees meer