Macro economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving / Druk 7

Voorzijde
Inhoudsopgave
Inkijkexemplaar
Huidige versie niet beschikbaar:

Macro economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving / Druk 7

ISBN: 9789001876791
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: A.J. Marijs & W. Hulleman
Druk: 7
Pagina's: 332
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Economie Algemene Economie
NUR: Algemene economie

Kennis van de economische omstandigheden en de invloed op resultaten van een onderneming is voor een manager uiterst belangrijk. Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving biedt studenten inzicht in deze variabelen.

Waarom kiezen voor Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving?

* behandelt de basis van de macro-economie;

* diepgaand en goed te begrijpen;

* schema's, tabellen en figuren zijn direct toepasbaar in de praktijk.

Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving beschrijft de macro-economische omgeving van bedrijven en de invloed ervan op het bedrijfsresultaat. Het behandelt de volgende onderwerpen: de bedrijfsomgeving, inkomensvorming en -besteding, de conjunctuur, de structuur van de economie, overheidsbeleid en de invloed van macro-economische ontwikkelingen op het bedrijfsbeleid. Dit boek is inzetbaar vanaf de propedeuse van het hoger economisch onderwijs en aanverwante opleidingen. Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is ook beschikbaar als e-book.

Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is onderdeel van de serie Algemene economie en bedrijfsomgeving van de auteurs Marijs en Hulleman.

Wat is nieuw in de zevende editie van Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving?

De zevende editie van Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is volledig geactualiseerd en bevat de recentste ontwikkelingen op dit gebied.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website vinden studenten extra opgaven en vragen om mee te oefenen. Voor docenten staan er de uitwerkingen op de vragen op de website. Ook kunnen ze zelf toetsen samenstellen met Toets-op-Maat.

Over de auteurs

Ad Marijs en Wim Hulleman zijn ruim twintig jaar succesvolle auteurs van de serie Algemene Economie en bedrijfsomgeving en al vele jaren docenten bij Hogeschool Windesheim.

Lees meer