Changemanagement / Druk 6

over het wat en hoe van veranderen

Voorzijde
Inkijkexemplaar
49,95
Met 5% studentenkorting
Voor 47,45 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001875954
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Jan Lubberding, Rob van Stratum & Erik Kaptein
Druk: 6
Pagina's: 268
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Management & bedrijfskunde Verandermanagement
NUR: Management algemeen

Changemanagement behandelt alle relevante aspecten van organisatieveranderingen en legt uit hoe ze met elkaar samenhangen. Centraal in het boek staat een praktisch integraal veranderingsmodel waarmee je leert hoe een veranderingsproces met succes georganiseerd kan worden.

Waarom kiezen voor Changemanagement?

* Overzichtelijk en compleet;

* waardevol model voor de praktijk;

* to-the-point en zeer studeervriendelijk.

In Changemanagement komen de volgende onderwerpen aan bod: analyse van de huidige organisatorische situatie en de daaruit voortvloeiende gewenste veranderingen naar beleids-, functie- en gedragsniveau, en de factoren die helpen om de gewenste verandering mogelijk te maken of de verandering juist belemmeren. Daarnaast gaat het boek in op de vraag hoe de verandering aan te pakken en te plannen. Ook beschrijft het welke relatie veranderaars dienen te onderhouden met het netwerk van alle betrokken personen en welke instrumenten zij daarbij kunnen inzetten. Veel aandacht is er voor de rol van de leider bij veranderingen. Het boek is zeer helder geschreven en geeft je praktische aanwijzingen om de theorie toe te passen in het werkveld. Changemanagement is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de zesde editie van Changemanagement?

In deze zesde editie zijn de veranderinzichten van de laatste jaren verwerkt. Het is een compact leerboek vol met nieuwe voorbeelden en cases die de leerstof nog dichterbij brengen. Om die reden zijn de integrale cases verplaatst naar de website waar ze samen met de vragen, oefeningen en cases helpen om de theorie eigen te maken.

Online ondersteuning

Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier toetsen met feedback, studieadvies, een begrippentrainer en -test, uitwerkingen en antwoorden, figuren en handige links. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Lees meer