De grondslag van het vermogens- en ondernemingsrecht - Deel 2

Voorzijde
Inkijkexemplaar
73,95
Met 5% studentenkorting
Voor 70,25 i
Levertijd: 4 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001875473
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: A.M.M.M. van Zeijl
Druk: 10
Pagina's: 324
Taal: Nederlands
NUR: Recht algemeen

De grondslag van het vermogens- en ondernemingsrecht bestaat uit twee delen. Deel 2: Ondernemingsrecht behandelt de complete basis van het ondernemingsrecht. Het studieboek legt je aan de hand van herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk de toepassing van de wetten uit.

Waarom kiezen voor De grondslag van het vermogens- en ondernemingsrecht. Deel 2: Ondernemingsrecht?

* heldere inleiding in het ondernemingsrecht;

* praktische insteek met veel voorbeelden;

* met uitgebreide online ondersteuning.

Deel 2: Ondernemingsrecht behandelt helder en praktisch het ondernemingsrecht, de hoofdzaken van het faillissement en het burgerlijk procesrecht. Ieder hoofdstuk bevat een handig overzicht van de basisbegrippen. Aan de hand van meerkeuzevragen en open oefenvragen kun je vervolgens je kennis van de stof toetsen. Meer oefenmateriaal is te vinden in de online omgeving. Deel 2: Ondernemingsrecht is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de tiende editie van De grondslag van het Vermogens- en Ondernemingsrecht. Deel 2: Ondernemingsrecht?

Wetten worden regelmatig gewijzigd en aangescherpt. De tiende editie van Deel 2: Ondernemingsrecht bevat alle relevante wetwijzigingen, zoals de aanvullende verplichtingen van de aandeelhouders van een bv, de mogelijkheid een stille bewindvoerder aan te stellen en de aanpak van faillissementsfraude. Verder zijn de belangrijkste veranderingen naar aanleiding van de vereenvoudiging en digitalisering van het burgerlijk procesrecht opgenomen.

Online ondersteuning

De online omgeving bij het boek biedt je een grote hoeveelheid extra oefenvragen. Zo kun je je nog beter voorbereiden op het tentamen.

Lees meer