Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management / Druk 8 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
Niet beschikbaar
ISBN: 9789001872434
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Jos Marcus & Nick van Dam
Druk: 8
Pagina's: 552
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
Categorie: Organisatiekunde
NUR: Personeel en organisatie

De meest gebruikte inleiding op het vakgebied Organisatie en management? Dat is: Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management.

De bekende auteurs Marcus en Van Dam bieden je een zeer praktische en interactieve inleiding op dit vakgebied.

Deze geheel vernieuwde editie is weer helemaal actueel door de nieuwe praktijkvoorbeelden. Bovendien is de vormgeving van het boek geheel gemoderniseerd. De drie delen waaruit het theorieboek bestaat worden in deze editie ingeleid door artikelen over drie topbestuurders, zoals Steve Jobs van Apple. De drie delen zijn:- Omgeving en Organisatie- Mensen en Organisatie- Structuur en Organisatie

De theorie van het vakgebied Management en Organisatie wordt helder uitgelegd, met veel voorbeelden uit de praktijk.In het werkboek wordt de beschreven theorie toegepast en getoetst.

Bij Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management biedt Noordhoff Uitgevers een rijke digitale omgeving: Prepzone. In deze leeromgeving kunnen studenten en docenten zich efficiƫnt voorbereiden op lessen en het uiteindelijke tentamen. Daarnaast biedt Prepzone verschillende functionaliteiten om samenwerking, monitoring en rapporteren te optimaliseren.

Lees meer