Projectaanpak in zes stappen / Druk 2 (e-book)

projectaanpak in zes stappen

Voorzijde
Inkijkexemplaar
36,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001868888
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Roel Grit
Druk: 2
Pagina's: 287
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Projectmanagement
NUR: Management algemeen

P6-methode: Projectaanpak in zes stappen behandelt de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van projecten en leert studenten hoe zij projecten succesvol aanpakken. Het is een uitbreiding op het boek Projectmanagement van dezelfde auteur.

Waarom kiezen voor P6-methode: Projectaanpak in zes stappen?

laagdrempelige methode om projecten succesvol aan te pakken;

doeboek met handzaam stappenplan;

uitgebreide digitale ondersteuning voor student en docent.

Dit boek behandelt de gehele levenscyclus van een project. Het boek begint met een oriƫntatie op het aanpakken van projecten. Daarna volgen zes projectstappen: het opstarten van het project, het inrichten van het project, het maken van het plan van aanpak, het uitvoeren van het project, het opleveren van het projectresultaat, en het afsluiten van het project. Het handzame stappenplan is snel en direct toe te passen door studenten en biedt een alternatief voor zware projectmanagementmethoden als PRINCE2. In de laatste twee hoofdstukken besteedt het boek aandacht aan het gebruiken en beheren van het projectresultaat, en aan projecthulpmiddelen.

Deze tweede editie heeft een geheel nieuwe lay-out gekregen. Op veler verzoek zijn er daarnaast aan ieder hoofdstuk vragen en opdrachten toegevoegd waardoor het boek uitstekend te gebruiken is als studieboek. P6-methode: Projectaanpak in zes stappen is zeer geschikt voor studenten aan managementopleidingen, maar kan net zo goed gebruikt worden door studenten aan andere opleidingen die tijdens hun studie - en later beroepsmatig - veel in projecten werken. Daarnaast blijft P6-methode: Projectaanpak in zes stappen een relevant boek voor bedrijven, overheden en instellingen die projectmatig willen werken.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website www.projectaanpak.noordhoff.nl staan hulpmiddelen en extra informatie, zoals diverse checklists, formats, spreadsheetmodellen (zoals een planningsformulier en een urenregistratieformulier) en nuttige hyperlinks.

Lees meer