Basisboek facility management / Druk 2 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
51,95
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001868840
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Bernard Drion & Hester van Sprang
Druk: 2
Pagina's: 301
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Economie Management & bedrijfskunde Management: vaardigheden & toepassingen
NUR: Management algemeen

Basisboek Facility Management wijdt je op praktische wijze in het vakgebied facility management en het werk van een facility manager. Het boek besteedt veel aandacht aan trends en ontwikkelingen in de samenleving en het effect daarvan op het werk(veld) van de facility manager. Zo weet je wat je kunt verwachten als je na je opleiding als facility manager gaat werken.

Waarom kiezen voor Basisboek Facility Management?

• toegankelijke kennismaking met het vakgebied facility management;

• aansprekende citaten, casussen en voorbeelden;

• inclusief unieke code voor Prepzone, met handige extra toetsen, flitscolleges en begrippentrainer.

Basisboek Facility Management bestaat uit zeven hoofdstukken. Hoofdstuk 1 legt je uit wat facility management is. In de hoofdstukken erna doe je kennis op over de werkomgeving, de dynamiek rond de werkomgeving, de facilitaire organisatie, de meetbaarheid van facility management, de toegevoegde waarde van facility management en facilitair onderzoek. Ieder hoofdstuk eindigt met een voorbeeld van facility management in de praktijk, een samenvatting en vragen en opdrachten.

Deze tweede editie van Basisboek Facility Management is op verschillende punten geactualiseerd. Verder zijn er nieuwe praktijkvoorbeelden en cases aan het boek toegevoegd. Basisboek Facility Management laat je zien hoe het vak van facility manager er in de praktijk uitziet en geeft daarbij voorbeelden uit verschillende branches. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je na je opleiding als facility manager gaat werken. Basisboek Facility Management is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Voorin je boek staat een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, een begrippentrainer en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!

Lees meer