Bedrijfskunde Integraal / Druk 2 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
65,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001868789
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Peter Thuis & Rienk Stuive
Druk: 2
Pagina's: 486
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Organisatiekunde
NUR: Bedrijfskunde algemeen

Bedrijfskunde Integraal geeft je een overzicht van het gehele bedrijf en stelt je in staat om elk afzonderlijke bedrijfsonderdeel te begrijpen en vanuit dit perspectief te werken aan oplossingen.

Waarom kiezen voor Bedrijfskunde Integraal?

* leert je bedrijfskundige problemen in hun context te zien en op te lossen;

* bereidt je uitstekend voor op een loopbaan als bedrijfskundige;

* inclusief unieke code voor Prepzone, met handige extra toetsen, flitscolleges en begrippentrainer.

Het boek bestaat uit drie delen: 'Wat is een bedrijf?', 'Hoe werkt een bedrijf ?' en 'Hoe werkt een bedrijfskundige?'. Je krijgt inzicht in de werking van bedrijven en de manier waarop zij in contact staan met hun omgeving, maar ook inzicht in vakgebieden die de bedrijfskunde ondersteunen. Je leert als een bedrijfskundige naar organisaties te kijken en technieken en methoden uit de bedrijfskundige toolbox toe te passen. Ook doe je kennis op over bedrijfskundige successen en missers, maatschappelijk verantwoord ondernemen, bedrijfskundige kengetallen en bedrijfskundige stromingen. Bedrijfskunde Integraal stimuleert je om het beste uit jezelf te halen en bereidt je grondig voor op je tentamens en op de beroepspraktijk.

Aan deze tweede editie van Bedrijfskunde Integraal zijn actuele casussen en opdrachten toegevoegd. Zo krijg je een nog beter beeld van de bedrijfskundige praktijk.

Online ondersteuning

Voorin je boek staat een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, een begrippentrainer en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!

Lees meer