Grondslagen AO:deel A, Algemene beginselen / Druk 22

Voorzijde
Achterzijde
73,95
Met 5% studentenkorting
Voor 70,25 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789001867546
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: J.C. Bast & R. Nijland
Druk: 22
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Economie Administratieve organisatie & BIV
NUR: Personeel en organisatie

Grondslagen AO - Deel A: Algemene beginselen biedt je een eerste kennismaking met het vakgebied administratieve organisatie. Helder geschreven en zeer toegankelijk dankzij de aansprekende praktijkvoorbeelden en casussen.

Waarom kiezen voor Grondslagen AO - Deel A: Algemene beginselen?

* aandacht voor de ontwikkelingen in het vakgebied;

* aansprekende voorbeelden en casussen;

* handige ondersteunende website met extra oefenmateriaal.

In dit eerste deel van de tweedelige methode Grondslagen AO staan organisatie, informatieverzorging en administratieve organisatie centraal. Het functioneren van organisaties is namelijk niet alleen afhankelijk van mensen en middelen, maar ook van informatieverzorging. Er moeten organisatorische maatregelen getroffen worden voor een goed functionerend systeem van informatieverzorging. Het tot stand brengen en in stand houden van zo'n systeem is de doelstelling van het vak administratieve organisatie. Dit boek geeft je inzicht in de basisbeginselen van dit vak, zodat je van daaruit je kennis kunt verdiepen en verbreden. Erg handig zijn hierbij de samenvattingen en vragen die je aan het eind van ieder hoofdstuk vindt.

In deze twee├źntwintigste editie van Algemene beginselen zijn meer voorbeelden en casussen opgenomen en is er expliciete aandacht voor fraudecasussen en privacy issues. Verder bevat deze uitgave meer ICT-onderwerpen. Revisies van Prince, Agile en Cobit zijn in deze druk eveneens meegenomen. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website www.grondslagenao.noordhoff.nl vind je casussen en opgaven. Hiermee kun je je nog beter voorbereiden op je tentamens.

Lees meer