Beeldonderwijs en didactiek / Druk 5

Voorzijde
Beeldonderwijs en didactiek / Druk 5
Achterzijde
Beeldonderwijs en didactiek / Druk 5
69,95
Met 5% studentenkorting
Voor 66,45 i
Levertijd: 4 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001866273
Auteur: Ben Schasfoort
Druk: 5
Pagina's: 323
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Paperback

Beeldonderwijs en didactiek geeft je inzicht in alle aspecten van beeldonderwijs zodat je als (toekomstige ) leerkracht zelfstandig je leerplan kunt ontwerpen. Het boek bevat ook handige stagetips.

Waarom kiezen voor Beeldonderwijs en didactiek?

* helpt je zelfstandig een leerplan te ontwerpen;

* reikt je ideeën aan voor de stage- en onderwijspraktijk;

* veel extra oefen- en toetsingsmateriaal online.

In Beeldonderwijs en didactiek komen alle relevante aspecten van beeldonderwijs in samenhang aan bod. Op een heldere en gevarieerde manier bespreekt, verklaart en onderbouwt het boek de mogelijkheden van beeldonderwijs (zowel het maken als het beschouwen) in de schoolpraktijk. Studenten krijgen veel ideeën voor de stagepraktijk aangereikt. Het boek is erop gericht leerkrachten zelf verantwoording te laten dragen voor wat zij hun leerlingen aan beeldonderwijs aanbieden. Het geeft voldoende informatie voor mensen die zich willen specialiseren in beeldonderwijs en biedt onmisbare kennis en informatie voor studenten beeldende vorming.

Deze vijfde editie van Beeldonderwijs en didactiek is volledig geactualiseerd en een aantal afbeeldingen is vervangen. Verder is de inhoud anders over de hoofdstukken verdeeld, waardoor een betere samenhang is ontstaan. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website www.beeldonderwijsendidactiek.noordhoff.nl vind je extra oefenmateriaal, suggesties voor eigen onderzoek,hulpmiddelen bij planning en toetsen. Zo kun je je goed voorbereiden op je tentamens, je stage en de onderwijspraktijk.

Lees meer