Management en logistiek / Druk 3 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
37,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001863159
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Roel Grit & Jan de Reus
Druk: 3
Pagina's: 208
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Economie Logistiek & Inkoop
NUR: Productie, inkoop, logistiek

Deze inleiding in de logistiek benadert het vakgebied vanuit het perspectief van een niet-logistiek manager. Zeer geschikt als je voor je latere beroep wel iets van logistiek moet weten, maar er geen expert in hoeft te zijn.

Waarom kiezen voor Management en logistiek?

• compleet en toch beknopt;

• helder taalgebruik;

• handige ondersteunende website met extra studiemateriaal.

Management en logistiek geeft je een overzicht van de meest gangbare logistieke begrippen en legt je de samenhang tussen de verschillende schakels in de logistieke keten uit. Ook leert het boek je wat de gevolgen van logistieke beslissingen zijn voor het managen van een organisatie. Een pluspunt van Management en logistiek, is dat het zeer studentvriendelijk is. Zo heeft het een duidelijke structuur en is het taalgebruik helder. De auteurs hebben ervoor gekozen zo min mogelijk vakjargon te gebruiken en dat komt de leesbaarheid en begrijpbaarheid van het boek zeker ten goede.

In deze derde editie van Management en logistiek is het taalgebruik vereenvoudigd en zijn er paragrafen toegevoegd over e-commerce en lean trends in de logistiek. Ook is er in deze uitgave aandacht voor cloud computing, green logistics en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Na bestudering van dit boek ben je in staat om als een goede gesprekspartner te functioneren voor bijvoorbeeld een logistiek manager. Erg nuttig als je later in een managementfunctie aan de slag gaat!

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website vind je rekenmodellen in Excel en weblinks. Die komen goed van pas bij je tentamenvoorbereiding.

Lees meer