Introductie Bedrijfsadministratie / Druk 5 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
40,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001857400
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: C.A.M. Klerks-van de Nouland
Druk: 5
Pagina's: 129
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
Categorie: Financiën
NUR: Accountancy en administratie

- Compacte inleiding bedrijfsadministratie;

- een uitstekend instapboek voor hbo- en mbo-studenten;

- zeer geschikt om deficiënties weg te werken.

Introductie bedrijfsadministratie laat de student op toegankelijke wijze kennismaken met de inrichting van een bedrijfsadministratie. De student krijgt inzicht in de beginselen van het boekhouden en de handmatige administratie van financiële feiten. Introductie bedrijfsadministratie onderscheidt zich door de glasheldere opzet en duidelijke indeling.

Het boek is samen met de ondersteunende website zeer geschikt om deficiënties op het gebied van bedrijfsadministratie weg te werken. Introductie bedrijfsadministratie kan op zichzelf worden gebruikt, maar ook als voorbereiding op meer diepgaande methoden bedrijfsadministratie.

Introductie bedrijfsadministratie bestaat uit 3 delen. Deel 1 leert de student stap voor stap een boekhoudkundig schema op te stellen. Deel 2 behandelt bijzondere boekingen en veelvoorkomende thema’s zoals omzetbelasting, verrekening van facturen en kortingen. Deel 3 bestaat uit een integrale case waarmee de student de complete leerstof in de praktijk brengt.

Deze 5e editie besteedt in een extra hoofdstuk aandacht aan de ERP-pakketten en gaat in op de overeenkomsten en de verschillen met de handmatige bedrijfsadministratie.

Introductie Bedrijfsadministratie is geschikt voor diverse hbo- en mbo-opleidingen.

Lees meer