Organisatie en informatie / Druk 7 (e-book)

Voorzijde
40,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001855901
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: R.T.M. Bots & W. Jansen
Druk: 7
Pagina's: 314
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
Categorie: Management & bedrijfskunde Kwaliteits- en informatiemanagement
NUR: Management algemeen

Organisatie en informatie

Welke rol heeft informatie in organisaties? Wat is de impact van social media en e-business op organisaties? Het antwoord op deze en vele andere vragen vind je in Organisatie en informatie.

Je leert met Organisatie en Informatie de belangrijkste organisatiekundige principes kennen en de rol die informatie hierin speelt. Ook leer je omgaan met grote hoeveelheden informatie. Het boek vertelt je alles over actuele ontwikkelingen zoals social media, e-business, samenwerken in netwerken en de nieuwe economie.

Organisatie en informatie laat je snel en overzichtelijk zien wat de samenhang is tussen organisatie- en informatiekunde. Het boek biedt je heldere informatie over belangrijke organisatorische aspecten als coördinatie, organisatiestructuur, bedrijfsprocessen en de rol die informatie en informatie- en communicatietechnologie (ICT) hierbij spelen. Een actueel studieboek én naslagwerk, ook handig voor als je straks aan het werk gaat. Prachtig full colour uitgevoerd, met een schat aan actuele praktijkvoorbeelden en een handige ondersteunende website.

Waarom kiezen voor Organisatie en informatie:

-compact en compleet studieboek en naslagwerk;

maximale hulp bij de voorbereiding op je tentamens.

Lees meer