Onderzoeksvaardigheden / Druk 2 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
37,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001855895
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Tom Fischer & Mark Julsing
Druk: 2
Pagina's: 270
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
Categorie: Onderzoeksvaardigheden
NUR: Bedrijfseconomie

Onderzoeksvaardigheden beschrijft de kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden die gebruikt worden bij praktijkonderzoek. Het boek sluit aan bij de SPD-exameneisen.

Waarom kiezen voor Onderzoeksvaardigheden?

- sluit aan bij de exameneisen van het SPD;

- beschrijft zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden;

- uitgebreide digitale ondersteuning voor student en docent.

Onderzoeksvaardigheden beschrijft zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden, waarbij online onderzoek een belangrijke plaats inneemt. Het onderzoeksproces vormt de rode draad door het boek. Studenten leren hoe onderzoek moet worden opgebouwd, uitgevoerd en gerapporteerd. De analyse (met SPSS) en interpretatie van de resultaten zijn belangrijke aandachtspunten. Ook wordt in het boek steeds de waarde van de resultaten voor de praktijk benadrukt. Hierdoor leren studenten niet alleen gefundeerd onderzoek te doen, maar ook met een kritische blik te kijken naar onderzoeksresultaten.

Deze tweede editie van Onderzoeksvaardigheden sluit volledig aan bij de exameneisen van het SPD. Het boek is verrijkt met veel praktijkvoorbeelden en krantenartikelen. De praktische tips, checklists en handige overzichten helpen studenten bij het ontwikkelen van hun eigen onderzoeksvaardigheden. Onderzoeksvaardigheden is geschikt voor alle hbo-opleidingen.

Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Lees meer