Algemene grondslagen starreveld / Druk 6 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
76,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001855772
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Oscar van Leeuwen & J.B.T. Bergsma
Druk: 6
Pagina's: 552
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
Categorie: Economie Administratieve organisatie & BIV
NUR: Accountancy en administratie

Algemene grondslagen Starreveld

Bestuurlijk informatieverzorging

De uitgave Algemene grondslagen Starreveld - Bestuurlijke informatieverzorging is al jaren hét standaardwerk uit de succesvolle serie Bestuurlijke informatievoorziening. Een toonaangevende uitgave met een uitgesproken en verdiepende visie op bestuurlijke informatievoorziening. Je maakt kennis met het internationaal bekende en erkende waardekringloopmodel van Starreveld, een begrip bij vakspecialisten en accountants. Waardevolle informatie waarmee jij je voordeel kunt doen op je opleiding Accountancy én in de latere praktijk!

Algemene grondslagen Starreveld is nu volledig herzien. De belangrijkste aanpassing in de herziene editie is de toevoeging van onderzoeksresultaten. Hierdoor ontstaat een duidelijk en compleet overzicht van bedrijven en de door hen toegepaste AO. Ook is er veel aandacht voor interne controle, compliance en visies op betrouwbaarheid, inclusief soft control. Nieuw zijn de onderdelen: 'Hoe je IT controleert' en 'Hoe je met IT controleert'.

Digitale ondersteuning bij Algemene grondslagen Starreveld

Op de ondersteunende website vind je handige online tools die je helpen de stof snel te begrijpen en te beheersen. Zo vind je op de site onder andere praktijkgerichte casussen en actuele artikelen over de onderzoeksresultaten.

Waarom kiezen voor Algemene grondslagen Starreveld:

- hét standaardwerk over bestuurlijke informatieverzorging;

- uitgesproken en verdiepende visie op bestuurlijke informatieverzorging;

- visie op het vakgebied internationaal erkend en bekend!

Lees meer