Werken met logistiek (e-book) / Druk 7

supply chain management

Voorzijde
Inkijkexemplaar
Niet beschikbaar
ISBN: 9789001853976
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Hessel Visser & Ad van Goor
Druk: 7
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
Categorie: Logistiek
NUR: Productie, inkoop, logistiek

In de laatste vijfentwintig jaar uitgegroeid tot hét standaardwerk voor de kennismaking met het logistieke vakgebied. Al meer dan 140.000 studenten zijn opgeleid met dit boek.

Inhoud van Werken met logistiek

Werken met logistiek besteedt niet alleen aandacht aan de traditionele logistieke trajecten binnen productie en distributie, maar ook aan zaken als inkooplogistiek en reverse logistics. Recente praktijkvoorbeelden uit de industrie, handel en zakelijke dienstverlening helpen bij het verduidelijken van de theorie. De auteurs hebben zelf veel werkervaring in de logistiek en hebben bovendien uitgebreide ervaring als docent binnen het hbo- en universitair onderwijs. Hierdoor is Werken met logistiek een compleet handboek voor studenten en professionals geworden. Het kan gebruikt worden in zowel de propedeuse als hoofdfase van hbo-opleidingen met Logistiek in het curriculum.

Wat is nieuw in de zevende editie van Werken met logistiek?

De cases en voorbeelden in deze zevende editie zijn geactualiseerd en nieuwe, actuele onderwerpen zijn toegevoegd, waaronder de studie van de Raad voor Leefomgeving en Infrastructuur (RLI) naar Logistiek 2040. Twee nieuwe hoofdstukken zijn in het boek opgenomen: 'Logistiek en e-commerce' en 'Haven- en vervoerslogistiek'. Werken met logistiek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op www.werkenmetlogistiek.noordhoff.nl vinden studenten toetsen, tussenvragen, oefeningen en Excel-modellen. Docenten vinden er de figuren uit het boek en casusuitwerkingen. Zij kunnen ook gebruikmaken van Toets-op-maat voor het samenstellen van tentamens.

USP's

*hét standaardwerk voor de kennismaking met het logistieke vakgebied;

*compleet handboek voor studenten en professionals;

*praktische en actuele voorbeelden en cases;

*veel extra studie- en oefenmateriaal online;

*docenten kunnen zelf eenvoudig tentamens samenstellen met Toets-op-maat.

Lees meer