Professioneel aan het werk / Druk 3

Voorzijde
Inhoudsopgave
Inkijkexemplaar
38,95
Met 5% studentenkorting
Voor 37,00 i
Levertijd: 48 uur
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001853303
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Roel Grit e.a.
Druk: 3
Pagina's: 252
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
Categorie: Persoonlijke & professionele ontwikkeling
NUR: Non-fictie informatief/professioneel algemeen

- Geschikt voor alle hbo-opleidingen;

- professioneel vakmanschap staat centraal;

- focus op het oefenen van vaardigheden.

Dit boek helpt hbo-studenten bij het werken aan een professionele, sociale en communicatieve beroepshouding. Er is aandacht voor het complete scala aan professionele vaardigheden waarover een jonge professional in de huidige tijd moet beschikken.

Van een afgestudeerde hbo'er wordt een professionele beroepshouding verwacht. Hij of zij krijgt ongeacht werkplek of functie te maken met vragen als: hoe stel en bereik ik mijn doelen? Hoe gedraag ik me professioneel en ethisch? Hoe kom ik over bij anderen? Hoe communiceer ik? Hoe ga ik om met collega’s? Hoe bouw ik een professioneel netwerk op? En: hoe kan ik mijn omgeving beïnvloeden? Professioneel aan het werk helpt studenten bij het zoeken naar antwoorden op deze vragen. Ook biedt dit boek hen volop mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te oefenen. Zo kunnen zij zich goed voorbereiden op de beroepspraktijk.

Professioneel aan het werk is een bewerking van het boek Sociaal competent. Deze nieuwe editie is completer en iets anders geordend dan zijn voorganger. Er is extra aandacht voor omgaan met diversiteit en er is een hoofdstuk over persoonlijk leiderschap toegevoegd.

Lees meer