Zo maak je een facilitair plan / Druk 2

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
25,95
Met 5% studentenkorting
Voor 24,65 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001850852
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Ronald Beckers & Vera Roelofs
Druk: 2
Pagina's: 114
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Economie Management & bedrijfskunde Management: vaardigheden & toepassingen
NUR: Management algemeen

Met Zo maak je een facilitair plan leer je in acht heldere stappen een facilitair plan te schrijven. Met diverse online tools.

Waarom kiezen voor Zo maak je een facilitair plan?

* leert je in acht heldere stappen een facilitair plan te schrijven;

* geen voorkennis of ervaring nodig;

* inclusief ondersteunende website met allerlei handige tools.

Zo maak je een facilitair plan leidt je stapsgewijs door een project dat bijvoorbeeld gericht is op het opzetten van een facilitaire dienst, het opstellen van een producten- of dienstengids, of het organiseren van een herhuisvesting. Er is uitgebreide aandacht voor klantwensen en het boek zoomt in op de meest relevante facilitaire services zoals schoonmaak, catering, veiligheidszorg en gebouwonderhoud. Ook is er aandacht voor facilitair beleid en zaken als uitbesteding, doorbelasten, de servicedesk, benchmarking en facilitaire Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI's). Uiteindelijk leer je al deze informatie te verwerken in een integraal facilitair plan. Dit is iets wat je zeker moet kunnen wanneer je na je opleiding als manager in het facilitaire veld gaat werken.

De vormgeving van deze tweede editie van Zo maak je een facilitair plan is volledig vernieuwd. Hierdoor is het boek nóg overzichtelijker geworden en kun je beter door het boek navigeren. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website www.zomaakjeeenfacilitairplan.noordhoff.nl vind je extra informatie en allerlei handige tools voor het schrijven van een facilitair plan. Zo vind je er facilitaire checklists, branchegegevens, de negen competenties voor een facility manager, facilitaire rekenmodellen, een voorbeeld van een producten- en dienstencatalogus en een model voor een facilitair beleidsplan.

Lees meer