Vastgoedexploitatie

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
74,95
Vóór 16 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 71,20 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001832629
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Maarten Vermeulen Mariëlle Wieman
Druk: 1
Pagina's: 492
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Vervanger van: 9789001782573
Categorie: Economie Vastgoed & Facility Management
NUR: Bedrijfskunde algemeen

Vastgoedexploitatie is de volledig geactualiseerde versie van Handboek Vastgoedmanagement (Noordhoff Uitgevers, 2010). Deze complete uitgave is naast studieboek ook een belangrk naslagwerk voor professionals in de vastgoed- en facility management sector.

Vastgoedexploitatie biedt een compleet overzicht van het vakgebied vastgoed exploitatie. De rode draad door het boek wordt gevormd door het acquisitie-, het exploitatie- en het dispositieproces. Daarb wordt onder andere de rol van de vastgoedmanagement organisatie (VMO) beschreven. Ook de exploitatie van specifieke vastgoedcategorieën komt aan bod, zoals bvoorbeeld zorgvastgoed, parkeergarages en logistiek vastgoed.

Nieuw in deze editie:

Nieuwe hoofdstukken ten opzichte van Handboek Vastgoedmanagement zn onder andere: Internationale wet- en regelgeving, Veiligheid, Leegstand en Transformatie, Gastvrheid, Leegstandbeheer, Studentenhuisvesting, Onderwijsvastgoed en Hotelvastgoed.

Het boek is bestemd voor studenten van onder andere de volgende opleidingen: Vastgoed & Makelaard , Facility Management en Bouwtechnische Bedrfskunde.

Dit boek is tevens verkrijgbaar als e-book, klik hier voor een actueel overzicht van E-ISBN's. Leverbare e-books zijn te koop via www.noordhoffcampuz.nl.

USP's:

* Biedt een compleet overzicht van het vakgebied Vastgoedexploitatie;

* Volledig geactualiseerd;

* Naast studieboek ook een belangrijk naslagwerk voor professionals in de vastgoed.

Over de auteurs:

Vastgoedexploitatie is geschreven door gerenommeerde senior vastgoed professionals. De hoofd- en eindredactie wordt, net als bij Handboek Vastgoedmanagement, gevormd door Maarten Vermeulen MBA MSRE FRICS en drs. Marielle Wieman RAE.