Vastgoedexploitatie

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
67,50
Met 5% studentenkorting
Voor 64,13 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001832629
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Maarten Vermeulen e.a.
Druk: 1
Pagina's: 492
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Economie Vastgoed & Facility Management
NUR: Bedrijfskunde algemeen

Vastgoedexploitatie is de volledig geactualiseerde versie van Handboek Vastgoedmanagement (Noordhoff Uitgevers, 2010). Deze complete uitgave is naast studieboek ook een belangrk naslagwerk voor professionals in de vastgoed- en facility management sector.

Vastgoedexploitatie biedt een compleet overzicht van het vakgebied vastgoed exploitatie. De rode draad door het boek wordt gevormd door het acquisitie-, het exploitatie- en het dispositieproces. Daarb wordt onder andere de rol van de vastgoedmanagement organisatie (VMO) beschreven. Ook de exploitatie van specifieke vastgoedcategorie├źn komt aan bod, zoals bvoorbeeld zorgvastgoed, parkeergarages en logistiek vastgoed.

Nieuw in deze editie:

Nieuwe hoofdstukken ten opzichte van Handboek Vastgoedmanagement zn onder andere: Internationale wet- en regelgeving, Veiligheid, Leegstand en Transformatie, Gastvrheid, Leegstandbeheer, Studentenhuisvesting, Onderwijsvastgoed en Hotelvastgoed.

Het boek is bestemd voor studenten van onder andere de volgende opleidingen: Vastgoed & Makelaard , Facility Management en Bouwtechnische Bedrfskunde.

Dit boek is tevens verkrijgbaar als e-book, klik hier voor een actueel overzicht van E-ISBN's. Leverbare e-books zijn te koop via www.noordhoffcampuz.nl.

USP's:

* Biedt een compleet overzicht van het vakgebied Vastgoedexploitatie;

* Volledig geactualiseerd;

* Naast studieboek ook een belangrijk naslagwerk voor professionals in de vastgoed.

Over de auteurs:

Vastgoedexploitatie is geschreven door gerenommeerde senior vastgoed professionals. De hoofd- en eindredactie wordt, net als bij Handboek Vastgoedmanagement, gevormd door Maarten Vermeulen MBA MSRE FRICS en drs. Marielle Wieman RAE.

Lees meer