Management Control (Serie Informatie en Control) / Druk 2

Voorzijde
Achterzijde
51,95
Met 5% studentenkorting
Voor 49,35 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789001817824
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Frank Hartmann
Druk: 2
Pagina's: 250
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
Categorie: Economie Management Accounting
NUR: Management algemeen

Management Control is een bestseller uit de succesvolle serie Informatie en control. Deze populaire uitgave bespreekt alle ins and outs van het actuele vakgebied management control. Je leert alles wat je weten moet over de beheersing van financiële processen.

Management Control reikt je alle benodigde theorie aan en legt daarbij steeds de relatie met het werkveld. Je leert de theorie snel toe te passen via opdrachten en cases. Management Control is een toegankelijk studieboek met een integrale benadering waarmee je snel succes zult boeken! In de praktijk èn op je tentamens.

Het boek verkent eerst het werkterrein van management control, programmering en planning. Daarna komen aan bod: budgettering en kostenbeheersing; ontwerpen en inrichten van een management controlsysteem; decentralisatie, prestatiemeting en responsibility accounting; prestatie-evaluatie en verschillenanalyse en de balanced scorecard.

De uitgave is tekstueel herzien en geactualiseerd. Met nieuwe cases en voorbeelden. Uitgebreide aandacht is er voor CSR, ethiek als randvoorwaarde voor goede management control, nieuwe motivatietheorieën en de winst- & verliesrekening van responsibility centers.

Waarom kiezen voor Management Control:

-integrale benadering van management control;

-100% gericht op een goed resultaat: in de praktijk en op de tentamens;

-bestseller uit de succesvolle serie Informatie en control.

Lees meer