Dit is onderzoek! / Druk 2

Voorzijde
Inhoudsopgave
Inkijkexemplaar
40,95
Met 5% studentenkorting
Voor 38,90 i
Levertijd: 48 uur
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001816896
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: B. Baarda
Druk: 2
Pagina's: 194
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
Categorie: Exact, Techniek & Onderzoek Onderzoeksvaardigheden
NUR: Economie en bedrijf algemeen

Ben je eerstejaars en wil je snel een overzicht van de belangrijkste aspecten van kwantitatief en kwalitatief onderzoek? Handig en overzichtelijk gepresenteerd in één studieboek? Dan is Dit is onderzoek een uitstekende keus voor jou! Dit is onderzoek is een toegankelijke handleiding voor eerstejaars hbo-studenten en beschrijft de essentie van onderzoek in vier stappen: de probleemstelling, het onderzoeksontwerp, de dataverzameling en de verwerking en analyse van en de rapportage over de onderzoeksgegevens.

Dit is onderzoek maakt het je zo gemakkelijk mogelijk en biedt je een schat aan onderzoeksvoorbeelden die je direct kunt toepassen bij opdrachten en projecten. Superhandig zijn ook de checklists voor het zelf opzetten en uitvoeren van onderzoek en de evaluatie van onderzoeksvoorstellen en onderzoeksverslagen. Met dit boek wordt onderzoek doen een uitdagende opdracht!

Deze nieuwe editie biedt je meer dan de vorige, namelijk actuele voorbeelden, nieuwe casussen, de nieuwste dataverzamelingsmethoden en analysetechnieken. Ook zijn de teksten beter gestructureerd.

Bij Dit is onderzoek biedt Noordhoff Uitgevers een rijke digitale omgeving: Prepzone. In deze leeromgeving kunnen studenten en docenten zich efficiënt voorbereiden op lessen en het uiteindelijke tentamen. Daarnaast biedt Prepzone verschillende functionaliteiten om samenwerking, monitoring en rapporteren te optimaliseren.

Waarom kiezen voor Dit is onderzoek:

-de basis van kwalitatief en kwantitatief onderzoek in 4 stappen;

-compact en compleet - met direct toepasbare adviezen;

-inclusief zeer uitgebreide online ondersteuning!

Lees meer