Zo maak je een verpleegplan!

Voorzijde
Achterzijde
21,25
Met 5% studentenkorting
Voor 20,19 i
Levertijd: 3 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789001804961
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Jessica Hesselink
Druk: 1
Pagina's: 104
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2010
Categorie: Sociale wetenschappen & gezondheidszorg Verpleegkunde
NUR: Gezondheidsvakken, lichamelijke oefening en verzorgingsvakken HOGER ONDERWIJS

De nieuwe serie Zo maak je een plan ondersteunt studenten bij het maken van beroepsproducten. Het is daarmee een ideale praktische aanvulling op de bestaande literatuur, maar vervangt deze niet. Zowel de compacte boekjes als de websites geven studenten concrete instrumenten in handen voor het maken van beroepsproducten. Volgens een vast format met voorbeeldmodellen, oefeningen en korte casuïstiek kunnen studenten zelfstandig aan de slag.

Omdat veel verpleegkundigen het maken van een verpleegplan lastig vinden ontstond Zo maak je een verpleegplan. Op een compacte en duidelijke manier, met digitale ondersteuning, leren studenten een verpleegplan te maken.

De goede verpleegkundige onderscheidt zich door in het werk een combinatie van kennis en vaardigheden toe te passen. Als verpleegkundige moet je logisch en planmatig kunnen werken. Een verpleegplan maken is de sleutel voor een professionele en gerichte aanpak. Het maken van een verpleegplan wordt ten onrechte wel eens gezien als overbodig papierwerk. Onjuist, een goed plan geeft juist de basis voor een gestructureerde aanpak.

In 8 stappen leert u een verpleegplan maken. In het boek staan de nodige tips en activiteiten. De tips helpen bij het uitvoeren van de activiteiten.

Lees meer