English grammar for international studies

49,95
Met 5% studentenkorting
Voor 47,45 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789001790806
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Piet van der Voort
Druk: 1
Pagina's: 216
Taal: Engels
Verschijningsjaar: 2010
Categorie: Communicatie & Talen Engels
NUR: Taal Hoger Onderwijs

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. De belangrijkste kenmerken van English Grammar for International Studies:

• instructietaal uitsluitend Engels

• voorbeelden en oefeningen uitsluitend Engels

• korte, overzichtelijke hoofdstukken

• gevarieerde oefeningen

• authentieke illustraties en teksten

• website met o.a. pre-test en antwoorden

English Grammar for International Studies is bestemd voor studenten aan internationaal georiënteerde opleidingen in het hoger onderwijs zoals International Business and Management Studies, International Marketing, International Finance, Business Administration, International Communication and Media, Finance and Banking, Hotel and Facility, Tourism. Deze opleidingen hebben vaak een internationale studentenpopulatie en de instructietaal is Engels. English Grammar for International Studies is daarom geheel Engelstalig in uitleg, voorbeelden en oefeningen.

De wijze waarop de grammaticale verschijnselen behandeld worden, is vooral gebaseerd op de vraag in hoeverre deze problemen opleveren. De grammatica wordt toegepast in gevarieerde oefeningen en opdrachten bij authentieke teksten zoals krantenkoppen, advertenties en internetteksten. De stapsgewijze opbouw van elk hoofdstuk, de duidelijke voorbeelden, de eenvoudige uitleg en de mogelijkheid om de antwoorden te controleren via de bij het boek behorende website, maken dit boek zeer geschikt voor zelfstandig werken.

Lees meer