Algemene economie en bedrijfsomgeving / Druk 6 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
69,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001738402
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: W. Huilleman A.J. Marijs
Druk: 6
Pagina's: 666
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
Vervanger van: 9789001889425
NUR: Algemene economie

- Financiële informatie leren analyseren en risico’s leren inschatten;

- afgestemd op het Europese bedrijfsleven;

- praktijkgerichte benadering, met veel voorbeelden en oefeningen.

Hoe kun je de economische component van de bedrijfsomgeving optimaal analyseren en welke gegevens zijn daarvoor nodig? Algemene economie en bedrijfsomgeving geeft studenten praktisch toepasbare kennis van deze aspecten van het Europese bedrijfsleven.

Ook de invloed van de economische bedrijfsomgeving op de afzet en de winst van een onderneming komt uitgebreid aan bod. Zo krijgen studenten inzicht in de economische risico's waarmee een onderneming te maken heeft.

In *Algemene economie en bedrijfsomgeving *worden met behulp van overzichtelijke, schematische modellen de causale relaties tussen economische begrippen weergegeven. Ook bevat het boek veel voorbeelden, opgaven (met uitwerkingen), samenvattingen en een kernbegrippenlijst.

Van Algemene economie en bedrijfsomgeving is ook een Engelse versie beschikbaar: Economics and Business environment.

Deze vernieuwde, zesde editie is volledig geactualiseerd. Daarnaast worden in deze editie de Sustainable Development Goals (SDG’s) nadrukkelijk behandeld.

Algemene economie en bedrijfsomgeving is relevant voor studenten in het hoger onderwijs, die zich voorbereiden op een managementfunctie in het bedrijfsleven of bij de overheid.