Basisboek Netwerkorganisaties / Druk 1

Voorzijde
Inkijkexemplaar
53,95
Met 5% studentenkorting
Voor 51,25 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001734404
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Rienk Stuive & René van der Heijden
Druk: 1
Pagina's: 266
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Management & bedrijfskunde Bedrijfskunde & ondernemerschap
NUR: Bedrijfskunde algemeen

Moderne bedrijfskunde is de laatste jaren als vak sterk veranderd. Belangrijke aanjager van deze verandering is de onderlinge verbondenheid, de netwerken, van mensen, systemen en technologieën binnen- en tussen organisaties. Basisboek Netwerkorganisaties geeft een heldere en overzichtelijke kijk op deze ontwikkelingen. Het boek beschrijft hoe organisaties de laatste jaren zijn verworden tot (slimme) netwerken waarin de waardeketen niet langer lineair is. Blockchain-technologie en platformen zorgen ervoor dat in moderne bedrijven informatie, grondstoffen en halffabricaten op een slimme manier de meest efficiënte en effectieve route afleggen binnen het netwerk. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor algoritmen.

- In één boek alle relevante theorieën en modellen;

- verklaart ontwikkelingen binnen het vak moderne bedrijfskunde;

- legt uit hoe organisaties als netwerken binnen netwerken werken.

Op de website www.basisboeknetwerkorganisaties.noordhoff.nl zijn MC-toetsvragen en PowerPoint sheets beschikbaar. Docenten kunnen zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. De toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen opgenomen. De toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

Doelgroep

Bedrijfskunde Mer, Bedrijfskundige informatica, Technische bedrijfskunde, Logistiek, Bedrijfseconomie, Communicatie, Commerciële economie, Marketing, Informatica, Accountancy, Small Business, Eventmanagement, SPD bedrijfsadministratie, Ondernemerschap en Retailmanagement, Bouwtechnische bedrijfskunde

De auteurs

Rienk Stuive is allround bedrijfskundige en heeft diverse bedrijfskundige titels voor het hbo op zijn naam zoals, Bedrijfskunde Integraal, Procesmanagement en Wat is een Bedrijf? Hij heeft meer dan 10 jaar gewerkt als docent in het hbo en is tegenwoordig naast schrijver van (studie)boeken commercieel piloot.

René van der Heijden is communicatiekundige, redacteur en editor bij de NOS en daarnaast schrijver en ghostwriter. Hij heeft diverse managementboeken op zijn naam staan.

Lees meer