Bedrijfsadministratie met ERP / Druk 2

Voorzijde
Inkijkexemplaar
80,95
Met 5% studentenkorting
Voor 76,90 i
Levertijd: 3 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001590901
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Hans van der Hoeven
Druk: 2
Pagina's: 436
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Economie Bedrijfsadministratie
NUR: Accountancy en administratie

- Theorieboek met apart praktijkboek Bedrijfsadministratie met ERP in Dynamics 365 Business Central;

- uniek door de procesgeoriënteerde aanpak van boekhouden en ERP;

- enige lesmethode die aansluit bij de beroepspraktijk van nu.

Bedrijfsadministratie met ERP sluit aan bij de grote veranderingen in het vakdomein bedrijfsadministratie. In de beroepspraktijk wordt een sterke nadruk gelegd op procesoriëntatie en vindt integratie plaats tussen bedrijfsadministratie en ERP en tussen de domeinen logistiek, financiën, controlling, verkoop en Human Research Management.In de nieuwe editie is er meer aandacht voor totaalvoorbeelden, is het aantal opgaven sterk uitgebreid en is een nieuw hoofdstuk over het consolidatieproces en boekingen in verbonden ondernemingen toegevoegd. De inhoud van de hoofdstukken Inleiding in Business Central en Proces Financiële maandafsluiting zijn grondig bijgesteld. Daarmee is het boek up to date en breder in te zetten. Het bijbehorende praktijkboek Bedrijfsadministratie met ERP in Dynamics 365 Business Central is een belangrijk hulpmiddel om het vak bedrijfsadministratie in een ERP-pakket te verkennen. Met het boek kan modulair worden gewerkt.

Op de website www.bedrijfsadministratiemeterp.noordhoff.nl staan oefentoetsen voor studenten en uitwerkingen van de opdrachten. Voor de docent zijn powerpoint-presentaties per hoofdstuk beschikbaar. De docentenhandleiding ondersteunt de docent bij het lesgeven.

Bij dit boek kunnen docenten toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

Bedrijfsadministratie met ERP is geschikt voor opleidingen Accountancy, Finance & Control, Boekhouden, Bedrijfsadministratie.

Lees meer