Jaarverslaggeving opgaven / Druk 9 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
45,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001590895
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Druk: 9
Pagina's: 343
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Vervanger van: 9789001875329
NUR: Algemene economie

Jaarverslaggeving opgaven sluit naadloos aan op het leerboek Jaarverslagen en vormt samen met de website een complete leermethode waarmee studenten grip krijgen op dit onderdeel van financieel management. Met Jaarverslaggeving opgaven kunnen studenten aan de hand van verschillende opdrachten de kennis van de stof toetsen en verder uitdiepen. De vele relevante cases geven een goed beeld van de praktijk.

- Uitstekkende aanvulling op het tekstboek Jaarverslagen;

- met veel extra opdrachten om mee te oefenen;

- met actuele en herkenbare cases.

Gericht op opleidingen als Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance & Control, Fiscale Economie en Financial Services Management. Het boek kan ook goed ingezet worden bij andere economische opleidingen zoals Commerciƫle Economie en Bedrijfskunde.

Dr. Peter Epe RA is docent aan de opleiding Accountancy en de postmaster controllersopleiding van Nyenrode Business Universiteit en aan de opleiding Accountancy van de Hogeschool Windesheim. Binnen de opleiding Accountancy van Nyenrode is hij voorzitter van de kerngroepen Financial Accounting en Issues in Financial Accounting. Epe schreef meerdere boeken over bedrijfsadministratie, management accounting en financiering.