Jaarverslaggeving opgaven / Druk 9

Voorzijde
Inkijkexemplaar
Huidige versie niet beschikbaar:

Jaarverslaggeving opgaven / Druk 9

ISBN: 9789001590796
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Peter Epe Wim Hoffmann
Druk: 9
Opleiding: Accountancy Finance & Control
Pagina's: 306
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Voorgeschreven bij: Hogeschool Rotterdam
Vervanger van: 9789001875312
Categorie: Economie Verslaggeving
NUR: Educatieve uitgaven algemeen

Jaarverslaggeving opgaven sluit naadloos aan op het leerboek Jaarverslagen en vormt samen met de website een complete leermethode waarmee studenten grip krijgen op dit onderdeel van financieel management. Met Jaarverslaggeving opgaven kunnen studenten aan de hand van verschillende opdrachten de kennis van de stof toetsen en verder uitdiepen. De vele relevante cases geven een goed beeld van de praktijk.

- Uitstekende aanvulling op het tekstboek Jaarverslagen;

- met veel extra opdrachten om mee te oefenen;

- met actuele en herkenbare cases.

Doelgroep

Gericht op opleidingen als Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance & Control, Fiscale Economie en Financial Services Management. Het boek kan ook goed ingezet worden bij andere economische opleidingen zoals Commerciƫle Economie en Bedrijfskunde.

De auteur

Dr. Peter Epe RA is docent aan de opleiding Accountancy en de postmaster controllersopleiding van Nyenrode Business Universiteit en aan de opleiding Accountancy van de Hogeschool Windesheim. Binnen de opleiding Accountancy van Nyenrode is hij voorzitter van de kerngroepen Financial Accounting en Issues in Financial Accounting. Epe schreef meerdere boeken over bedrijfsadministratie, management accounting en financiering.