Bedrijfsadministratie met ERP in Dynamics 365 Business Central / Druk 2

Praktijkboek

Voorzijde
Inkijkexemplaar
63,95
Met 5% studentenkorting
Voor 60,75 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
+
Bestel
ISBN: 9789001575212
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: C.A. Overgaag
Druk: 2
Pagina's: 420
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Economie Bedrijfsadministratie
NUR: Accountancy en administratie

- Aanvullend praktijkboek op het theorieboek Bedrijfsadministratie met ERP;

- unieke didactische insteek door de procesgeoriënteerde aanpak;

- sterke integratie vanuit de bedrijfsadministratie naar ERP.

Bedrijfsadministratie met ERP in Dynamics 365 Business Central is een belangrijk hulpmiddel om het vak bedrijfsadministratie in een ERP-pakket te verkennen. Het boek is grotendeels sturend en zet aan tot zelfwerkzaamheid. Evenals in het theorieboek is de inhoud van de hoofdstukken Inleiding in Business Central en Proces Financiële maandafsluiting grondig bijgesteld en is een nieuw hoofdstuk over het consolidatieproces met boekingen in verbonden ondernemingen toegevoegd. Daarmee is het boek up to date en breder in te zetten. Met de gewijzigde titel zijn we meegegaan met Microsoft die is gestopt met NAV en doorgaat met Business Central. Er is niet veel veranderd, behalve dat Business Central geheel in een browser werkt, zodat de student gewoon op zijn eigen laptop kan inloggen op Business Central.

Deze druk is niet bruikbaar naast vorige drukken.

Op de website www.bedrijfsadministratiemeterp.noordhoff.nl zijn powerpoints per hoofdstuk beschikbaar voor docenten. Een docentenhandleiding is opgenomen om docenten te ondersteunen bij het lesgeven.

Bedrijfsadministratie met ERP in Dynamics 365 Business Central is geschikt voor studenten van verschillende financiële hbo-opleidingen: Accountancy, Finance & Control, Bedrijfskunde.

Lees meer