Basisboek Facility Management / Druk 3

Voorzijde
Inkijkexemplaar
72,95
Vóór 16 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 69,30 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001575199
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Bernhard Drion Hester van Sprang
Druk: 3
Pagina's: 304
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Vervanger van: 9789001868833
Categorie: Management & bedrijfskunde Management: inleidingen
NUR: Management algemeen

- Eerste basisboek over facilitymanagement, aangevuld en becommentarieerd door docenten aan facilitymanagement-opleidingen;

- beschrijft het vak introducerend en enthousiasmerend in haar volle breedte;

- biedt afwisselend een theoretisch kader en geeft inzicht in de praktijk.

Basisboek Facilitymanagement introduceert het facilitaire vakgebied. Het geeft antwoord op vragen als: Wat is facility management? Wat doet een facility- professional? Wat zijn facilitaire producten en diensten? Hoe richt je een facilitaire organisatie in en hoe manage je dienstverleningsprocessen? Wat zijn hoofddashboardmeters van facilitymanagement? Het boek sluit aan op de actualiteit en definieert de nieuwe rollen voor facility-professionals in de toekomst.

In deze geheel herziene editie is het accent verlegd naar de dynamiek van de maatschappij en de uitdagingen waar de facility-professional mee te maken krijgt. Er is speciale aandacht voor het belang van gastvrijheid en er is een aantal nieuwe modellen geïntroduceerd. Het vakgebied professionaliseert snel; het denken over toegevoegde waarde is de nieuwe standaard. Daar wordt in de nieuwe editie in elk hoofdstuk extra aandacht aan besteed.