Auditing en Assurance: Bijzondere opdrachten / Druk 3

Bijzondere opdrachten

Voorzijde
64,95
Vóór 16 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 61,70 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001278366
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: G.C.M. Majoor B.A. Heikoop H.L. Verkleij
Druk: 3
Pagina's: 268
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
Vervanger van: 9789001867065
Categorie: Economie Administratieve organisatie & BIV
NUR: Accountancy en administratie

- Geschreven door toonaangevende Nederlandse experts;

- dertien compleet uitgewerkte accountancy-opdrachten;

- de bijzondere opdrachten hebben een heldere indeling en bevatten een overzichtelijk schema.

Auditing en Assurance: Bijzondere opdrachten is het derde deel in de serie ‘Elementaire theorie accountantscontrole’. Dit naslagwerk omvat zowel de regelgeving rondom het accountantsberoep als de praktische toepassing ervan.

Auditing en Assurance: Bijzondere opdrachten bevat de complete uitwerking van dertien bijzondere opdrachten, zoals de beoordeling van een prospectus, de verificatie van een milieuverslag en het uitvoeren van persoonsgericht onderzoek én van actuele bijzondere opdrachten zoals het emissieverslag en het maatschappelijk verslag. Elke bijzondere opdracht wordt daarbij gelinkt aan de standaarden die erbij horen.

Deze derde editie is volledig aangepast aan de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving en bevat nieuwe praktijkvoorbeelden en opdrachten.

De serie biedt studenten een brede oriëntatie op het beroep en de ervaren accountant een goede update van zijn/haar kennis.

Deze uitgave is bedoeld voor de hoofdfase van alle accountancy-opleidingen. Ervaren accountants houden met deze serie hun kennis actueel.

Studenten vinden op de ondersteunende website bij het boek de uitwerkingen van de opdrachten en aanvullende artikelen.

Barbara Majoor is hoogleraar Accountancy bij Nyenrode Business Universiteit. Ze was partner bij KPMG en later Deloitte en is nu werkzaam bij AFM waar zij toezicht houdt op verbeteringsplannen.

Drs. Betsy Heikoop-Geurts RA is sinds 2001 docent Auditing Theory, Advanced en Financial Auditing aan Nyenrode Business Universiteit en sinds 2007 ook verbonden aan de UvA. Hiervoor is zij bijna 9 jaar werkzaam geweest bij Ernst & Young.