Zoet genoeg

Een bakboek

Voorzijde
Achterzijde
34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789000387373
Uitgever: Spectrum
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Alison Roman
Druk: 1
Pagina's: 304
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2023
NUR: Eten en drinken algemeen

‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur

‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, de Volkskrant

Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; eenvoudige en overheerlijke bakrecepten

Hét bakboek van Alison Roman! Meer dan 80 recepten voor de lekkerste taarten, koekjes en desserts, met haar kenmerkende nonchalance die altijd leidt tot een indrukwekkend eindresultaat.

Bakken kan Alison als geen ander: ze werkte jarenlang als patisseriechef in restaurants. Haar Salted butter and chocolate chunk shortbread ging viraal in 2021, en haar Key lime pie is de nummer 1 zoekterm op haar drukbezochte website.

Het unieke keukentalent van Alison zorgt ervoor dat je casual te werk kunt gaan en toch de lekkerste, stijlvolle resultaten behaalt, wat je niveau ook is!

Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.