Blended learning

De toekomst is digitaal

Voorzijde
Achterzijde
30,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 28,50 i
+
Bestel
ISBN: 9782509033512
Uitgever: Politeia
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Tobe Baeyens
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Voor de HBO-docent
NUR: Onderwijs en opvoeding

Er zijn oneindig veel vragen waarop we het antwoord niet weten. Maar één ding weten we wel: de toekomst is digitaal. Computers en smartphones maken nieuwe innovatieve werkvormen mogelijk, waardoor technologie tegenwoordig ook op een succesvolle manier in het onderwijs kan ingezet worden.

In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe je aan de slag kan gaan met blended learning door online doelstellingen, opdrachten en activiteiten op elkaar af te stemmen. Er wordt besproken hoe digitaal leren de motivatie van de studenten kan verhogen en hoe de rol van de docent daarbij verschuift van onderwijzer naar begeleider. Hoe ontwerp je een digitale cursus? Hoe ondersteun je studenten digitaal en geef je feedback? Hoe ziet de onderwijsinstelling van de toekomst eruit? Hoe kies je geschikte digitale tools? Hoe richt je een klaslokaal en een schoolgebouw in?

Blended learning is een waardevolle informatiebron voor docenten, onderwijsondersteuners en beleidsmedewerkers op alle onderwijsniveaus die (meer) willen inzetten op blended learning.