Klantenservice
E-mail
085 888 12 88
06 47 6867 72
Gratis verzending vanaf € 20,-
Nederlands
English
Login
Boekenlijsten
Readers
E-books
Schoolspullen
Agenda's en planners
Elektronica kits
Elektronica los
Meetinstrumenten
Practicum materialen
Rekenmachines
Rugzakken
Schrijfwaren
Tekenen
Studieboeken
Nieuwe drukken
Nieuwe titels
Voor de HBO-docent
Studiehulp
Examentrainer
Beroepsgerelateerd
Rijbewijs
Verdiepend
Literatuur
Populair
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Interviews
Terugkoopregeling
Wildcrafted Vinegars
Making and Using Unique Acetic Acid Ferments for Quick Pickles, Hot Sauces, Soups, Salad Dressings, Pastes, Mustards, and More
Voorzijde
Voorzijde
35,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 34,15
i
+
Bestel
ISBN:
9781645021148
Uitgever:
Chelsea Green Publishing Co
Verschijningsvorm:
Paperback
Auteur:
Pascal Baudar
Pagina's:
304
Taal:
Engels
Verschijningsjaar:
2025
NUR:
Eten en drinken algemeen