Klantenservice
E-mail
085 888 12 88
06 47 6867 72
Gratis verzending vanaf € 20,-
Nederlands
English
Login
Boekenlijsten
Readers
E-books
Schoolspullen
Agenda's en planners
Elektronica kits
Elektronica los
Meetinstrumenten
Practicum materialen
Rekenmachines
Rugzakken
Schrijfwaren
Tekenen
Studieboeken
Nieuwe drukken
Nieuwe titels
Voor de HBO-docent
Studiehulp
Examentrainer
Beroepsgerelateerd
Rijbewijs
Verdiepend
Literatuur
Populair
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Interviews
Terugkoopregeling
Nutritional Foundations and Clinical Applications
A Nursing Approach
110,00
Levertijd: 6 werkdagen
Met 5% studentenkorting
voor 104,50
i
+
Bestel
ISBN:
9780323810241
Uitgever:
Elsevier - Health Sciences Division
Verschijningsvorm:
Paperback
Auteur:
Michele (Professor
Department of Public Health
William Paterson University
Wayne Grodner
Sylvia (Clinical Assistant Professor and Director
Dietetic Internship
East Carolina University
Greenville Escott-Stump
Suzanne (Assistant Manager
Medical Intensive Care Unit
Tampa General Hospital
Tampa Dorner
Druk:
1
Pagina's:
464
Taal:
Engels
Verschijningsjaar:
2025
NUR:
Geneeskunde algemeen