Uitwisbaar en herschrijfbaar MOYU notitieboek A5

Voorzijde

Niet beschikbaar

Uitwisbaar Schrift! Schrijf. Wis. Scan. Repeat.

Raak jij ook altijd je notities kwijt? Al die losse aantekeningen die in 24 verschillende mappen en boekjes staan? En heeft je hond daardoor weer je huiswerk opgegeten? Gelukkig is dat nu verleden tijd. Met onze MOYU ben je in staat om al je notities en aantekeningen in ons schrift op te schrijven en kun je ze gemakkelijk inscannen via Evernote, Office Lens, OneNote of Fotoscan. Door het uitwisbare karakter kun je elke pagina tot wel 500x uitwissen en gewoon op het steenpapier blijven schrijven. Niet alleen voor dit jaar, maar ook voor volgend jaar, en volgend jaar. En volgend jaar.

Ons MOYU Notitieboekje is ontstaan uit een verhaal. Een verhaal met liefde voor de natuur. We hebben dit eco-friendly notitieboekje ontworpen zodat jij oneindig notities kan maken zonder je schuldig te voelen over de natuur. Het papier in dit notitieboek is gemaakt van steen. Het is iets dikker dan normaal papier, maar voelt toch als traditioneel papier. Het steenpapier is waterafstotend waardoor je door middel van een natte doek makkelijk je notities uitwist. Hierdoor is elke pagina vele malen te hergebruiken.

Specificaties:

- 36 Steenpapieren pagina's. Half gelinieerd, half dotted.

- To-do list

- Instructiepagina

- Missiepagina

In de verpakking bevinden zich:

- 1 Zwarte Frixion pen. De Frixion geeft het optimale schrijfgenot op ons papier en een gegarandeerd schone pagina na het wissen.

- 1 Pen loop om je Frixion pen te bevestigen aan je notitieboek zodat je deze nooit meer kunt kwijtraken.

Steenpapier:

- Papierervaring zoals traditioneel papier, alleen iets dikker en gladder.

- Geen bomen gekapt voor de productie.

- Steen gebruikt uit afvalstromen.

- Geen water gebruikt tijdens de productie.

- Geen chemicaliƫn gebruikt tijdens de productie.

- Gefeliciteerd, je hebt een boom geplant!

Wij zijn er trots op om samen te mogen werken met Trees for Kenya, waarmee wij voor elke verkochte MOYU een boom planten. Het project is community based wat betekent dat de verdiensten van het boomplanten terugvloeien naar de community.

Lees meer