Cristina Branco-Eva

Voorzijde
21,95
Vóór 16 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 20,85 i
+
Bestel
ISBN: 0635322139765
Uitgever: Coast To Coast Music Group B.V.
Verschijningsvorm: Undefined

NUR: Non-boeken algemeen

Met haar nieuwe album 'EVA’ bewijst Cristina Branco nog maar eens dat ze een van de grootste fadista’s van onze tijd is. De zangeres geeft Portugese folklore een nieuwe stem en verrijkt de fado met jazz, wereldmuziek en pop. Ze werd voor haar album 'Menina’ bekroond met "" Beste Album" door de 'Portuguese Authors Society’.

Met de eerste twee albums voor haar nieuwe label "Menina" en "Branco" nam ze afscheid van het grote label, de muzikale verwachtingen en over-photoshop. Ze heeft alle nummers op de albums geschreven en gecomponeerd als een trilogie, die afgesloten wordt met dit nieuwe album.

De nummers gaan over de thema's "wie ben ik, wie wil ik zijn en hoe kan ik vrij zijn?

Eva wordt tot leven gewekt, verwachtingen worden weggenomen. De binnenkant is naar buiten gekeerd, waardoor kwetsbaarheid mogelijk is - integriteit doet soms pijn. Maar ze is in de eerste plaats bevrijdend en dat hoor je van Cristina Branco, alias Eva.

De potpourri van stijlen wordt bij elkaar gehouden door haar en haar trio, bestaande uit Portugese gitaar, piano en contrabas; Bernardo Couto, Lus Figueiredo en Bernardo Moreira.