Zoekfilters

Auteur
Donna Hay (2)

Resultaten (3)

33,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 31,83
+
Bestel

Basics to Brilliance - Kids

2021 || Hardcover || Donna Hay || Spectrum || met inkijkexemplaar

Donna Hay vindt het belangrijk om kinderen te laten zien hoe leuk en lekker het is om te koken en te bakken. Zij is altijd in de weer met haar verzameling succesrecepten voor kinderen. In dit boek vind je haar toppers, veel variaties op haar klassiekers, met een gezondere make-over. Stap-voorstap uitgelegd, leuk om te maken en, het allerbelangrijkst, bij haar thuis keer op keer een schot in de roos.

Met meer dan 120 fantastische, eenvoudige en familyproof gerechten geeft dit boek eindeloos v...

41,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 39,89
+
Bestel

Modern Baking

Taarten, koekjes en alles daartussenin

2019 || Hardcover || Donna Hay || Spectrum || met inkijkexemplaar

‘Ik ging op de bank zitten met Modern Baking, taarten, koekjes en alles daartussenin, van Donna Hay en vergat alles. Ongemerkt verscheen er een glimlach op mijn gezicht toen ik na haar voorwoord de bladzijden omsloeg en het zoete lekker vanaf de pagina’s lonkte.’ De Volkskrant

 

Prachtig en gevarieerd bakboek van topchef Donna Hay!

Modern Baking biedt de thuisbakker alles: van gezond bakken tot de echte bakklassiekers. Zoet, hartig en alles daartussenin. Laagdrempelige ...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 28,49
+
Bestel

JapanEasy

Klassieke & moderne Japanse gerechten om thuis te maken

2023 || Hardcover || Tim Anderson || Spectrum || met inkijkexemplaar

Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken.

In JapanEasy laat Tim Anderson de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten of urenlang gepruttel. Alles wat je nodig hebt voor jouw favoriete Japanse recept is te vinden bij de supermarkt om de hoek. Tim start met basissauzen en marina...