Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (2)
morgen verzonden
Praktische gids Fermenteren
Zuurkool, kimchi, kefir & co: de beste methoden en recepten
2025 || Paperback || Marie-Claire Frederic || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem.
In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren!
Marie-Claire Frédéric is cu...
morgen verzonden
De Kunst van het Conserveren
2025 || Paperback || Andries B.V. || Andries B.V.
Ontdek hoe je waardevolle bezittingen en herinneringen een tweede leven geeft in De Kunst van het Conserveren. Dit inspirerende boek onthult praktische tips en inzichten om objecten, documenten en erfgoed te bewaren, beschermen en koesteren. Of je nu familiefoto’s, kunst, boeken of dierbare voorwerpen wilt behouden: laat je leiden door beproefde technieken en heldere adviezen, zodat jouw schatten veilig de toekomst tegemoet gaan.