Zoekfilters
Resultaten (8)
morgen verzonden
Het sportkookboek voor wielrenners
2023 || Paperback || Stephanie Scheirlynck || Lannoo
Eet en drink als een topwielrenner om jouw eigen sportieve uitdagingen aan te gaan. De Sportkookboeken van Stephanie Scheirlynck leren iedere sporter wat, hoeveel en wanneer je moet eten en drinken om optimaal te sporten en te presteren. In Het sportkookboek voor wielrenners vind je vijftig nieuwe recepten en vijftien klassiekers afgestemd op jouw favoriete sport. Dankzij de nog eenvoudigere recepten spendeer je vanaf nu minder tijd in je keuken zodat er meer tijd overblijft om te sporten. En...
morgen verzonden
Variaties in de keuken / Druk 16
Receptenaccesoires
2025 || Paperback || Wendy Somers-van Gils || Brave New Books
Drukke agenda? En je wilt toch wat lekkers op tafel zetten en ook graag zelf in de keuken staan? Dan is dit een mooi kookboek voor jou! Variaties in jouw keuken is een kookboek met gerechten die snel en makkelijk te berieden zijn na een drukke werkdag of in een druk bezet weekend met veel bezoek van vrienden en familie en deze zullen verrast zijn door al het lekkers wat er op tafel is geserveerd!
The Nutty Farmer
60 verrassende gerechten met noten
2026 || Paperback || Fréderic Bostyn || Borgerhoff & Lamberigts
The Nutty Farmer, aka Fréderic Bostyn, is dé man als het om noten gaat. In dit boek vind je 60 smakelijke recepten waarin noten volop schitteren. Van popcorn-chocolade crunchies voor de perfecte snack tot rijstpap met amandelmix en gekaramelliseerde noten als heerlijk ontbijt, en gnocchi met romige walnoten-salie saus voor een heerlijk diner.
Of je nu van noten houdt vanwege hun gezondheidsvoordelen of gewoon voor de smaak, dit boek bevat recepten die je elke dag kunt maken. Laat je verras...
morgen verzonden
Bloedgroepdieet
voor elke bloedgroep een eigen programma voor voeding, gezondheid en beweging
|| Paperback || Peter D'Adamo || VBK Media || met inkijkexemplaar
Op overtuigende wijze toont D'Adamo aan dat er een verband bestaat tussen iemands bloedgroep, zijn gevoeligheid voor bepaalde ziekten, vitaliteit, psychische gesteldheid, voeding en lichamelijke activiteit. Wat voor de een goede voeding is, kan voor de ander zelfs slecht zijn. Mensen met bloedgroep o varen wel bij een geheel ander voedingspatroon dan mensen met bloedgroep AB. Dit boek geeft voor elk van de vier bloedgroepen - 0, A, B en AB een eigen gezondheidsstrategie bestaande uit: een voe...
morgen verzonden
Should We All Be Vegan?
A primer for the 21st century
2024 || Paperback || Molly Watson || Thames & Hudson Ltd
An insightful look at the arguments for and against universal adoption of a vegan diet and lifestyle.
morgen verzonden
Juicing for Life
A Guide to the Benefits of Fresh Fruit and Vegetable Juicing
2024 || Paperback || Maureen Keane e.a. || Avery Publishing Group Inc.,U.S.
Eating fresh fruits and vegetables can boost your energy level, supercharge your immune system and maximise your body's healing power. This work gives nutritional programmes for over 75 health problems, telling you which fruits and vegetables have been shown to be effective in combating specific illnesses and why.
Busy woman kitchen
70 eiwit- en vezelrijke recepten die écht snel klaar zijn
2026 || Paperback || Claudia Van Avermaet || Borgerhoff & Lamberigts
In Busy Woman Kitchen helpt Claudia Van Avermaet je om gezonde, evenwichtige maaltijden moeiteloos in je drukke leven te passen. Geen ingewikkelde diëten of ellenlange boodschappenlijsten, wel pure, voedzame gerechten die energie geven, kracht opbouwen en écht lekker zijn.
Met recepten die in 10, 20, 30 of 45 minuten op tafel staan, vind je voor elk moment iets wat past: snelle ontbijtjes voor hectische ochtenden, voedzame lunches tussen meetings door of evenwichtige diners na een lange da...
morgen verzonden
Surinaamse recepten van A tot Z / druk 1
|| Paperback || M. Sam-Sin-Hewitt || Uitgeverij Conserve
Surinaamse recepten van A tot Z van Muriel Sam-Sin Hewitt is een variëteit van wel 325 gerechten die de Surinaamse keuken zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Indiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte rijst en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd als voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recep...