Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (2)
maandag verzonden
De Zilveren Lepel - Chocolade
Italiaanse zoetigheden van chocolade
2024 || Hardcover || Spectrum || met inkijkexemplaar
De 100 beste chocoladerecepten uit de keuken van de Zilveren Lepel
De keuken van de Zilveren Lepel is wereldwijd bekend als dé gezaghebbende stem op het gebied van de Italiaanse keuken. Deze nieuwste editie bevat 100 recepten met het allerlekkerste ingrediënt op aarde: chocolade. Daarnaast leer je met 30 basistechnieken, allemaal met stap-voor-stap fotografie, de verschillende manieren om met chocolade te werken, zoals temperen, glazuren en het maken van decoraties.
Pure chocolade, melkchoc...
maandag verzonden
Het grote ijsboek
2021 || Hardcover || Christophe Declercq || Lannoo || met inkijkexemplaar
Als gepassioneerd ijsbereider met meer dan 30 jaar ervaring geeft Christophe Declercq je alle onmisbare basiskennis mee. Dit vult hij aan met informatie rond grondstoffen, ijsmachines, enz. en natuurlijk met overheerlijke ijsrecepten.Aandacht voor lactosevrij ijs, vegan ijs en ijs zonder toegevoegde suikersRecepten te bereiden zonder ijsmachine: ijsparfait, ijsmousse of ijssouffléIJskoude drankjes zoals milkshakes, smoothies of granités.Mag het iets meer zijn dan een bolletje ijs? Dan legt ...