Zoekfilters

Verschijningsjaar
2023 (4)
2024 (2)

Resultaten (6)

29,95
Leverbaar vanaf 14 mei
+
Bestel

De Ultieme BBQgerechten in 30 minuten

Eenvoudig, snel en compleet

2024 || Hardcover || Zowie Tak || Uitgeverij Pig Butts

HOT & FAST; EEN BEKENDE BBQ-TERM. ALHOEWEL HET HEERLIJK IS OM UITGEBREID TE BARBECUËEN, HEBBEN WE ER NIET ALTIJD TIJD VOOR EN ZIN IN. CHEF-KOK ZOWIE TAK LAAT JE MET DIT ULTIEME BARBECUEBOEK ZIEN DAT HET MOGELIJK IS OM SNELLE, EENVOUDIGE GERECHTEN TE SERVEREN.

Met 'De Ultieme BBQgerechten in 30 minuten' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of dat nu nasi goreng is of een entrecote met chimichurri. Zorg dus dat je barbecue op ...

29,95
Leverbaar vanaf 14 mei
+
Bestel

Het Ultieme Bier- en BBQboek

De lekkerste barbecuegerechten met en bij bier

2024 || Hardcover || Jeroen Hazebroek e.a. || Uitgeverij Pig Butts

BIER IS EEN WELKOME GAST BIJ ELKE BARBECUE. JEROEN HAZEBROEK EN HARRY HAVINGA, SAMEN MEER DAN 60 JAAR BARBECUE-ERVARING, COMBINEREN IN DIT BOEK HUN LIEFDE VOOR GRILLEN EN BROUWEN. DE VUISTREGEL IS: JE MAAKT HET GERECHT MET HET TYPE BIER DAT JE ERBIJ ZOU WILLEN DRINKEN.

Met 'Het Ultieme Bier- en BBQboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om de perfecte match met het gebrouwen goud te vinden. Of dat nu de populaire beer can chicken is of een brisket met koffie en dubbel bier. Auteurs J...

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Ultieme Vleesboek

De lekkerste recepten voor op de BBQ

2023 || Hardcover || Zowie Tak || Uitgeverij Pig Butts

Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in 'Het Ultieme Vleesboek' mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.

Met 'Het Ultieme Vleesboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om ieder stukje vlees perfect te grillen. Of dat nu botermalse St. Louis cut spareribs zijn, of de ultieme pulled pork. Auteur Zowie Tak, een professionele che...

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek

De lekkerste op houtvuur gemaakte gerechten

2023 || Hardcover || Jeroen Hazebroek e.a. || Uitgeverij Pig Butts

Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur.

Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!

'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je – volledig old skool – terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een...

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Ultieme Burgerboek

Heerlijke BBQ-recepten om je tanden in te zetten

2023 || Hardcover || Zowie Tak || Uitgeverij Pig Butts

De hamburger, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Burgerboek’ mee in de wereld van burgers en bijpassende side dishes. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 80 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan de perfecte burger.

Met ‘Het Ultieme Burgerboek’ ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om sappige burgers te bakken. Of dat nu de klassieke cheeseburger is, of een triple pork-smashburger. Auteur Zowie Tak, ...

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Ultieme Pizzaboek

De lekkerste pizza's en snacks van de BBQ

2023 || Hardcover || Zowie Tak || Uitgeverij Pig Butts

Pizza, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Pizzaboek’ mee in de wereld van Italiaanse klassiekers en moderne varianten. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 60 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan de perfecte pizza.

Met ‘Het Ultieme Pizzaboek’ ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om pizza’s met krokante bodem te bakken. Of dat nu de klassieke Margherita is, of een Turkse lahmacun met shoarma en tz...