Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (4)

14,95
Leverbaar vanaf 22 mei
met 5% korting 14,20
+
Bestel

Elke dag lekker koken

101 inspirerende recepten voor iedereen

Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

In elk gezin luidt dagelijks dezelfde vraag: 'Wat eten we vanavond?' Gelukkig biedt dit kookboek een antwoord met meer dan 150 eenvoudige, voedzame en vooral lekkere gerechten. Is je inspiratie op of heb je behoefte aan iets verrassends op het menu? Naast klassiekers zoals spaghetti bolognese, hamburgers en cordon bleu, brengt dit kookboek ook de internationale keuken op tafel. Een heerlijke dhal uit India, chili con carne uit Mexico of

taboulé uit het Midden-Oosten: elke dag heb je wel wat ...

29,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Lekker genieten van wild

Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

Ontdek het koken met wild opnieuw in dit smakelijke kookboek vol verrassende trendy en klassieke recepten met ree, hert, wild zwijn, haas en gevogelte! Pulled pork van wild zwijn, damhertsteak, wildbruschetta of chili con ree - dit boek bewijst hoe veelzijdig de wildkeuken kan zijn. Behalve inspirerende ideeën krijg je ook wetenswaardigheden mee over de jacht en de wildsoorten en lees je waar je moet zijn om dit gezonde vlees op je bord te krijgen.

18,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Lekker ijs zelf maken

De beste recepten zonder ijsmachine

2021 || Hardcover || Camilla HAMID || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

Met de recepten in dit boek maak je het lekkerste ijs met slechts een paar ingrediënten en zonder ijsmachine. Snel, eenvoudig en toch romig: het kan! Maak kennis met verrassende combinaties zoals mascarpone-ijs met frambozenswirl of munt-chocolade-ijs. Heb je zin in zoet maar geen zin in de extra calorieën? Wat dacht je van ijs van zoete aardappel of kokosijs met banaan? En als het tijd is om te serveren, maak je de hoorntjes en toppings helemaal zelf.

26,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Zin om te bakken

klassieke en originele recepten om je vingers bij af te likken

Hardcover || Trish Deseine || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs… Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Proef je ...