Zoekfilters

Taal
Engels (2)
Nederlands (2)

Resultaten (4)

16,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Stuff Dutch People Eat

a celebration of the delightfully delicious food Dutch people eat

2021 || Hardcover || Colleen Geske || Stuff Dutch people eat

Stuff Dutch People Eat is a comprehensive celebration of Dutch cuisine. Whether you're looking for festive sweets, traditional tastes or colonial classics, we've got something for every appetite! From breakfast straight through to dessert, Stuff Dutch People Eat will lead you through a culinary adventure spanning flavours-and centuries! Discover 40 easy-to-make recipes that are sure to restore your faith in the delightfully delicious Dutch kitchen! Eet smakelijk!

20,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Van tajine tot havermout

Hardcover || Jamila Winwood || Vrije Uitgevers, De

Van Tajine tot Havermout van de succesvolle health coach en lifestyle blogger Jamila Winwood is een prachtige verzameling aan verhalen en recepten met een Marokkaans tintje. Op haar blog inspireert Winwood haar volgers dagelijks om gezond te eten. De herinneringen aan haar zomervakanties en haar inspirerende werk resulteerden in dit persoonlijke boek boordevol heerlijke gerechten zoals de Marrakesh smoothie, een tajine van kip en dadels en luchtige havermoutpannenkoeken.

24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Smakelijck Winter

met ruim 100 recepten vrij van E-nummers en geraffineerde suikers

Hardcover || Williene Klinck || Smakelijck || met inkijkexemplaar

Smakelijck Winter!

Smakelijck Winter maakt samen met Smakelijck Zomer de serie compleet!

Net zoals in Zomer, is het boek ingedeeld naar de maanden van het seizoen; van oktober tot maart. De recepten maken volop gebruik van de groenten en fruit die in het seizoen goed verkrijgbaar zijn.

Williene over Smakelijck Winter:

Zodra de eerste blaadjes beginnen te vallen gaat mijn hart altijd ietsje sneller kloppen. De herfst is mijn favoriete seizoen. Ik hou van de donkere avonden, de prachtige kleure...

15,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Fine dining in the Middle Ages; medieval banqueting for beginners

medieval banqueting for beginners

2016 || Hardcover || Mariie Niemantsverdriet e.a. || Uitgeverij De Muze

'Fine dining in the Middle Ages' is the English version of the very successful 'De smaak van de Middeleeuwen'. The translation has the same undercooled tone and sense of humour as the original.

Is it a real medieval cooking book? That is something to be discussed. Is it an amusing cookbook with lovely pictures and easy to make recipes? That is for sure, so it shouldn't be missed by any re-enactor who can read and likes to eat good food.