Zoekfilters

Taal
Nederlands (3)
Engels (2)
Verschijningsvorm
Hardcover (3)
Paperback (2)
Uitgever
Wiley (2)

Resultaten (5)

212,95
Levertijd: 8 werkdagen
+
Bestel

Milk Processing and Quality Management / 5th edition

2008 || Hardcover || Adnan Y. Tamime || Wiley

The Society of Dairy Technology (SDT) has joined with Wiley-Blackwell to produce a series of technical dairy-related handbooks providing an invaluable resource for all those involved in the dairy industry; from practitioners to technologists working in both traditional and modern large-scale dairy operations. The fifth volume in the series, Milk Processing and Quality Management, provides timely and comprehensive guidance on the processing of liquid milks by bringing together contributions fr...

32,59
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Koesignalen Vruchtbaarheid

praktijkgids voor tochtigheid en drachtig krijgen

2008 || Paperback || Jan Hulsen e.a. || Roodbont || met inkijkexemplaar

82,00
Levertijd: 5 werkdagen
met 5% korting 77,90
+
Bestel

Forensische wetenschap

studies over forensische kennis en organisatie

2015 || Hardcover || A.P.A. Broeders e.a. || Wolters Kluwer Nederland B.V.

15,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 15,15
+
Bestel

Werkboek communicatieplanning / druk 2

Het communicatieplan: stappen, kernvragen en elementen

2008 || Paperback || 't P. Lam || Coutinho

Werkboek communicatieplanning

Het opstellen van communicatieplannen behoort tot het vaste takenpakket van communicatieprofessionals. Ook studenten communicatie krijgen vaak de opdracht om zo'n plan te maken. Het geeft vorm en inhoud aan de communicatie rondom een project, product of organisatie. Het communicatieplan bevat een duidelijke systematiek die doelen, doelgroepen en middelen met elkaar verbindt. Het kent ook een analyse en een strategie die aangeeft welke aanpak de voorkeur verdient. ...

237,95
Levertijd: 7 werkdagen
+
Bestel

Advanced Dairy Science and Technology

2008 || Hardcover || T Britz || Wiley

This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors.

Topics covered include: heat treatment, membrane processing, hygiene by design, application of HACCP, automation, safety and quality, modern laboratory practice...