Resultaten (3)
morgen verzonden
Het ultieme slowcooker kookboek
Perfect voor te bereiden, energie- en kostenbesparende recepten voor elke gelegenheid
2024 || Paperback || Clare Andrews || Fontaine Uitgevers
Bespaar geld, tijd én energie met gerechten uit de slimme slowcooker
Koken in de slowcooker is makkelijk, kostenbewust, voordelig én lekker - wat wil je nog meer? En het mooie is: terwijl de maaltijd wordt bereid, doe jij gewoon je ding. Je voegt de ingrediënten samen, gaat verder met je dag, en de slowcooker doet het werk.
In dit boek vind je een handleiding voor het bereiden van basisgerechten als aardappelen in de schil, rijst, aubergine, hele kip, lamskoteletten en meer. Van een geurige...
morgen verzonden
Hete kolen compleet
Alles over grillen & koken met een kamado
2024 || Hardcover || Jeroen Hazebroek e.a. || Fontaine Uitgevers
Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht
In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!
- Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
- ca. 30 nieuwe recepten (ook...
morgen verzonden
Over frituren
Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is
2022 || Hardcover || Meneer Wateetons || Fontaine Uitgevers
Meneer Wateetons kan er kort over zijn: frituren is de beste kooktechniek op aarde. Het is de ultieme krokantmaker. Bovendien geeft vet een heerlijk mondgevoel. Vet geeft volheid. Vet geeft smaak. En begin bij hem maar niet over de airfryer - want dat is eigenlijk gewoon een snelle heteluchtoven die mijlenver van de frituurpan afstaat. Wel eens een oliebol gemaakt in de airfryer? Nou dan.
In Over frituren laat Meneer Wateetons je de eindeloze mogelijkheden van het garen in hete olie zien. Met...