Zoekfilters
Resultaten (4)
morgen verzonden
De vegetarische Zilveren Lepel
Klassieke en eigentijdse Italiaanse recepten
2021 || Hardcover || Spectrum || met inkijkexemplaar
Meer dan 200 heerlijke vegetarische recepten van De Zilveren Lepel
De Italiaanse keuken, met haar nadruk op groenten en granen, is bij uitstek geschikt voor heerlijke en voedzame vegetarische maaltijden. De Vegetarische Zilveren Lepel bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en desserts. Klassiekers uit de Italiaanse keuken die altij...
morgen verzonden
Azië
120 vega(n) recepten van Bangalore tot Beijing
2020 || Hardcover || Meera Sodha || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar
Modern, levendig, simpel eten met alledaagse ingrediënten, maar met een Oosterse twist. Dat is waar Azië, het nieuwe boek van bestsellerauteur Meera Sodha om draait. Azië is een must-have, of je nu vegan of vegetariër bent of gewoon lekkerder plantaardig voedsel wilt eten. De verbluffende nieuwe receptenselectie van Meera Sodha, geïnspireerd op haar 'New Vegan' Guardian-column, bevat ook tal van gloednieuwe recepten van de verschillende Aziatische keukens. Er zijn noedels, curry's, rijst...
morgen verzonden
Japan - het vegetarische kookboek
250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken
2023 || Hardcover || Nancy Singleton Hachisu || Spectrum
Meer dan 250 heerlijke, gezonde, vegetarische recepten uit de Japanse keuken
Nancy Singleton Hachisu is dé autoriteit op het gebied van de Japanse keuken. Met deze selectie van 250 niet eerder verschenen vegetarische recepten kan iedere thuiskok uit de voeten. Hiermee komen de unieke smaken uit de elegante Japanse keuken nu ook thuis bij iedereen die graag vegetarisch of vegan wil eten. Of gewoon af en toe een avond zonder vlees of vis. De recepten zijn ingedeeld op bereidingswijze: me...
morgen verzonden
The Korean Vegan
Recepten en verhalen uit omma’s Koreaanse keuken
2022 || Hardcover || Joanne Lee Molinaro || Spectrum
Plantaardig-Koreaans: een gouden combinatie en een culinaire gamechanger
Wie wel eens in een Koreaans tentje heeft gegeten, weet dat vissaus en gegrild vlees een grote rol spelen. Maar de belangrijkste ingrediënten van de authentiek-Koreaanse gerechten uit de jeugd van Joanne Lee Molinaro – online beter bekend als ‘the Korean Vegan’ – zijn helemaal plantbased. Het zijn juist de Koreaanse doenjang (gefermenteerde sojaboonpasta), gochujang (chilipeperpasta), dashima...