Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (10)
morgen verzonden
Ovenschotelbijbel
Van krokante bloemkoolschotel met kerriekruim tot moussaka met aubergine en kaneel
2024 || Hardcover || Janneke Philippi || Carrera || met inkijkexemplaar
In Ovenschotelbijbel vind je meer dan 230 recepten voor hartverwarmende ovenschotels. Van klassiekers als moussaka, lasagne, cannelloni, hachis parmentier en crespelle alle Fiorentina tot allerlei ragouts onder een krokant bladerdeegdeksel, wildhacheepastei en enchiladas met volop groenten. Liever zonder vlees of vis? Naast veel vegetarische ovenschotels bevatten nagenoeg alle ovenschotels met vlees of vis ook een vegetarische variatietip.
morgen verzonden
Van scone tot teacake
Brits gebak hartig en zoet
2024 || Hardcover || Regula Ysewijn || Carrera
In Van Scone tot Teacake, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fruitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon tea. Taart, cake, koeken, scones, buns, pies, brood en ander zoet en hartig gebak zijn verstrengeld met de identiteit van Britten dat zie je ook bij de recepten in dit boek.
Ontbijtbijbel
2024 || Hardcover || Chickslovefood || Carrera
In Ontbijtbijbel van Nina en Elise van Chickslovefood vind je meer dan 200 ontbijtrecepten. Van smeuïge scrambled eggs, een gekookt ei met kaassoldaatjes tot shakshuka, en van havermoutpap, frozen yoghurt met chocoladegranola tot gezonde wafels met maar twee ingrediënten. Laat de oven het werk doen en maak breakfastcookies met pistache, bananencake of een ontbijttaart met rood fruit. Of bak vers brood met spreads als hummus, tonijnsalade of zelfgemaakte aardbeienjam.
morgen verzonden
Briljante bonen
2024 || Hardcover || Bloeme Burema || Carrera
Bonen saai? Echt niet! Ze hebben alleen een grote fanclub nodig. In briljante bonen laat Bloeme Burema zien hoe veelzijdig bonen zijn en hoe lekker en gemakkelijk je ermee kunt koken. Van snelle recepten voor drukke dagen tot aan borrelhappen en restaurantwaardige gerechten voor fancy etentjes. Dit is het type boek dat je er iedere dag, voor elke gelegenheid bij kunt pakken. En hadden we al gezegd dat het voor jezelf én voor de wereld hartstikke goed is om lekker veel en vaak bonen te eten? ...
morgen verzonden
De bijbel van de Spaanse keuken
2024 || Hardcover || Raquel Palla Lorden || Carrera || met inkijkexemplaar
Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader. De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden hebben met Arabische, Joodse, Franse en zelfs Italiaanse invloeden. Er wordt gekookt met minimale, maar kwalitatief hoogstaande producten en de keuken kent maar weinig opsmuk.
Rendang
60 authentieke Indonesische stoofgerechten
2024 || Hardcover || Maureen Tan || Carrera
Rendang is razend populair en valt niet weg te denken uit het assortiment van de toko. En dat terwijl het gerecht op Sumatra, waar het oorspronkelijk vandaan komt, hooguit een paar keer per jaar wordt geserveerd bij ceremoniële bijeenkomsten zoals verlovingen of huwelijken. Want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, verwijst 'rendang' niet naar het door ons zo geliefde gerecht, maar naar de bereiding ervan.
Glutenvrije bijbel
Van volkoren zuurdesembrood tot overnight baguettes, van kaneelbroodjes tot gevulde koeken en van verse ravioli tot perfecte pizza’s
2024 || Hardcover || Janneke Vreugdenhil || Carrera
Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of een bordje pasta? Een steeds groter deel van de bevolking kampt met coeliakie of een andere vorm van glutensensitiviteit. Maar dat betekent heus niet dat je al je favoriete lekkernijen hoeft te laten staan.
Voor Glutenvrije bijbel ontwikkelde Janneke Vreugdenhil (die zelf een glutengevoeligheid heeft) meer dan 230 verrukkelijke, goed maakbare recepten die van eten weer een feest mak...
morgen verzonden
De bijbel van de Koreaanse keuken
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap
2024 || Hardcover || Sang-Ah Yoo || Carrera
Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, groenten, zeewier, vis, vlees en tofu een basis vormen voor talloze hartverwarmende gerechten.
morgen verzonden
Vis van de BBQ
2024 || Hardcover || Bart van Olphen || Carrera
Het nieuwe kookboek Vis van de BBQ van Bart van Olphen biedt heerlijke bbqrecepten voor vis. Met meer dan 12 jaar ervaring, deelt Bart zijn passie voor zeevruchten en zijn zoektocht naar duurzame visgemeenschappen over de hele wereld. Ontdek smakelijke barbecuegerechten en duurzame visvangstverhalen die inspireren tot een bewuste consumptie van alles wat uit de zee komt.
Specerijenbijbel
2024 || Hardcover || Paulami Joshi || Carrera
Geen enkel ander ingrediënt weet gerechten zo krachtig te transformeren. Van zoet tot hartig en van ontbijt tot dessert; de smaak en het aroma van specerijen en specerijenmengsels geven iedere maaltijd een enorme dosis schwung. Aan de hand van 100 specerijen en ruim 200 verrassende recepten voor ieder moment van de dag, laat Paulami zien hoe je het meeste uit iedere specerij haalt. Met behulp van de praktische informatie en wetenwaardigheden leer je de inhoud van de specerijenkast ten volste...