Zoekfilters
Resultaten (6)
morgen verzonden
BBQ voor Dumies
2021 || Paperback || Carey Bringle || Voor Dummies || met inkijkexemplaar
Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan knetterende kooltjes, sissende steaks en kruidige marinades? In 'BBQ voor Dummies' vind je meer dan 50 beproefde recepten van de oprichter van een van de beste barbecuerestaurants in Amerika. Je krijgt expertadvies bij de keuze voor een grill of smoker, de geheimen van supersauzen, tips om je vis, vlees en groenten de beste bereidingswijze te geven en zo'n beetje alles wat je als grillmaster zou willen weten over de barbecue! Of buitenkoken...
morgen verzonden
Zelf gefermenteerd
mega lang genieten van je oogst
2022 || Paperback || Uitgeverij Snor
FERMENTEREN IS NIET ALLEEN HEEL GEZOND, HET IS OOK NOG EENS HEEL MAKKELIJK. MAAK ZELF JE EIGEN ZUURKOOL, YOGHURT, TOFU EN NOG VEEL MEER. HOE JE HET PRECIES DOET, LEES JE ALLEMAAL IN DIT MOOIE, HANDIGE EN INFORMATIEVE BOEK. PLUS TIPS OVER HOE JE DE GROENTEN VERBOUWT DIE JE GAAT FERMENTEREN. HUP, AAN DE SLAG EN LAAT HET MAAR ROTTEN!
morgen verzonden
Het puberkookboek
2020 || Paperback || Rita Aalderink || U2pi BV || met inkijkexemplaar
In 2011 was ik één van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards met mijn kookboekje Rita’s Diner Idee, waarin ik 52 complete eenvoudige menu’s heb beschreven. Het boekje werd uitgeroepen tot “meest eenvoudige kookboek ter wereld”.
Daarna volgden in 2012 Rita’s kinderkookboek Koken is een feest, in 2015 Het nieuwe koken, nooit meer op dieet! en ook in 2015 Romantisch koken voor twee.
En nu is er dan dit mooie Puberkookboek. Ook nu weer hele eenvoudige recepten die makkelij...
morgen verzonden
Ontsappen en stoomkoken
zelf gepasteuriseerde sappen maken en dagelijks gezond koken met stoom
2014 || Paperback || Roos van Hoof || Brouwland bvba
"Ontsappen & stoomkoken" is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden.
Met de functie stoomontsappen maakt u de lekkerste sappen klaar, die u bovendien heel lang kan bewaren. Het sap wordt immers volledig gepasteuriseerd. Dé ideale manier om uw oogst of de overschot aan fruit te verwerken.
Stoomkoken is een vetarme manier om uw dagelijkse maaltijden te bereiden. Uw gerechten zijn niet alleen intenser van smaak,...
morgen verzonden
Smaak passie traditie
2023 || Paperback || Rudy Pattyn || Bibliodroom (vergoboek)
Liefde voor lekkers heeft Rudy Pattyn van thuis uit meegekregen. Zo sterk dat hij een culinaire carrière ambieerde. Hij pionierde in 1977 met ‘t Keukentje, een zaak in bereide gerechten, gelegen in dé winkelstraat van Roeselare. Het concept was voor op zijn tijd en sloeg aan. In de rand daarvan verzorgde hij de meest uiteenlopende feestmaaltijden. Door het overweldigend succes zette hij daarna volop in op de activiteit als feestaannemer. Altijd was de verfijnde keuken zijn signatuur. Om n...
morgen verzonden
Het ultieme airfryer kookboek
Snelle, gezonde, energiebesparende recepten voor elke gelegenheid
2023 || Paperback || Clare Andrews || Fontaine Uitgevers
Eén op de acht huishoudens in Nederland heeft een airfryer, maar die wordt meestal alleen gebruikt ter vervanging van de frituurpan, terwijl het apparaat oneindig veel meer mogelijkheden kent. Het ultieme airfryer kookboek is de meest complete gids voor het bereiden van smakelijke, gezonde gerechten met behulp van dit multifunctionele keukenapparaat. De meer dan 80 veelzijdige recepten laten je zien dat de airfryer veel meer kan dan friet bakken. Van doordeweekse maaltijden en heerlijke vle...