Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (2)
maandag verzonden
Kleine fijnproevers
Italiaans koken voor kinderen 0-3 jaar
2022 || Paperback || Luis Padovezzi e.a. || Uitgeverij Brandt
Italianen beschouwen eten als een van de belangrijkste dingen in het leven. En we moeten inderdaad toegeven: het mediterrane dieet is heel smakelijk en heel gezond. Maar waarom beginnen we dan niet gelijk met de Italiaanse keuken als basis voor onze jonge kinderen?
Kleine fijnproevers gaat nu precies daarover: wat kunnen wij leren van Italianen die eten maken voor hun peuters (en baby’s)?
Met recepten, tips en anekdotes biedt dit boek eenvoudige gerechten, puur en smaakvol, die zowel de kle...
maandag verzonden
De Japanse keuken
Tradities, technieken, ingrediënten & recepten
2022 || Paperback || Emi Kazuko e.a. || Veltman Uitgevers B.V.
Nergens ter wereld beleeft men meer plezier aan de bereiding en presentatie van voedsel dan in Japan. In de Japanse keuken ligt de nadruk op het gebruik van natuurlijke ingrediënten, eenvoud en oog voor detail.
De Japanse filosofie komt al eeuwenlang tot uiting in de bereiding, presentatie en waardering van eten. Bij de bereiding staan de natuurlijke smaak en textuur van de ingrediënten voorop. Gerechten weerspiegelen de seizoenen en de in Japan zo belangrijke feestdagen. In dit boek worden...